Več pogledov

Small Foot

PLAYMAIS Mozaik Mali gozd

Small Foot
12.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Otroške nalepke PLAYMAIS Mozaik Mali gozd za ure oblikovanja in kreativne otroške zabave! 


Mozaik za otroke Playmais je ustvarjalen otroški set za oblikovanje, ki pušča domišljiji in kreativnost otrok popolnoma odprto pot. Koščke otroškega mozaika lahko sestavljate s pomočjo priloženih kartic ali popolnoma svobodno.

Z mozaikom za otroke Playmais Mali gozd je ustvarjalnost na dlani in čudovite likovne kreacije kar privrejo iz otrok. Koščki za sestavljanje otroškega mozaika so popoloma naravni. Izdelani so iz koruznega škroba in pobarvani z živilskimi barvami. Vlaženje koščkov aktivira njihovo naravno lepljvost in zabava z grajenjem tro-dimenzionalnih skulptur se prične takoj.

Playmais Mozaic je popolnoma naravna igrača in 100% bio razgradljiva. Otrokom prijazna in varna igrača ne vsebuje popolnoma nobenih umetnih dodatkov. Mozaik Mali gozd je odlična kreativna igrača, ki se dobro obnese kjerkoli se otrok igra z njo. Doma, v vrtcu, na poti ali na počitnicah bo popolnoma prevzela otroka in mu omogočila veliko zabavnih uric ustvarjalne igre.

S koščki mozaika PlayMais oživi fantazijski svet otrok. Ispod ustvarjalnih prstkov začnejo nastajati čudoviti vzorci, različne živali ali gusarske ladje. Mala princeska si lahko sestavi novo krono ali ogrlico in bratec svojega najljubšega junaka.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. let dalje.

Šifra izdelka: 11822
EAN: 4041077003408

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

PlayMais je igrača iz popolnoma naravnih materialov, ki so 100% bio razgradljivi. Delčki mozaika za otroke se preprosto sestavljajo v različne 3D kreativne oblike. Vse je prepuščeno domišljiji otroka, lahko pa sestavljate tudi s pomočjo priloženih kartic. Odlična ustvarjalna igrača se lahko uporablja za sestavljanje vedno znova in znova. PlayMais je prejel vrsto prtestižnih nagad za oblikovanje in igralno vrednost.

Paket koščkov za sestavljanje 3D mozaika Mali gozd vsebuje 2.300 koščkov in 6 kartic z gozdnimi živalmi. Teža 0,223 kg.

Nagrade:

  • Independent Toy Award
  • spiel gut
  • Excellent Brand in Kids & Toys
  • German Brand Award 2019


Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let! Majhni deli! Nevarnost zadušitve zaradi tujka!

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: PLAYMAIS Mozaik Mali gozd

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.