Več pogledov

Quut

QUUT Igrače za v vodo Meduze puzzle

Quut
14.95 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,95 €
Quick overview:

Glej kakšne Quut igrače za v vodo! Joj, kako rade se družabne meduze igrajo z lovkami!


Čas za kopel je še veliko bolj zabaven v družbi kopalniške igrače razigranih in družabnih Meduz puzzle, ki se rade sestavljajo po parih. Prijazne meduze imajo lovke za igro in s rade dužijo v parih. Kakšnih? Sestavi in ugotovi sam.


Privoščite si vodno zabavo in sestavljajte Puzzle Meduze kar v banji ali tuš kabini. Top zanimive in nenavadne vodne igrače Quut so prave za ure kreativne igre v kopalnici. Mehka pena igrače za v banjo puzzle Kiti se rada prilepi na banjo ali steno steno tuš kabine. 

Quutopia je pravi raj za otroke, ki radi ustvarjajo, razvijajo domišljijo in se kreativno igrajo tudi v vodi. Sestavljanje različnih kreacij na mokrih površinah je odlično za zabaven razvoj fine motorike najmlajših.

Zabavne igrače za kopanje Quut Meduze puzzle ne absorbirajo vode, se lepo obrišejo in preprosto posušijo. Kakovostna kopalne grače ne poznajo plesni. 

Sestavljaj puzzle vodne igrače Meduze in ugotavljaj kako se ujemajo oblike in barve. Sestavi in ugotovi koliko parov in kakšnih barv meduz dobiš skupaj.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka že od 10. meseca dalje!

Šifra izdelka: 5425031171003
EAN: 5425031171003

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Napredne in pametno oblikovane kopalniške igrače so preproste za vzdrževanje in ne poznajo plesni. Zdrava in koristna igra za razvoj otroka s QUUT  igračami v vseh pogledih omogoča brezskrbno igro že za dojenčke od 10. meseca dalje.

Mehka, varna pena brez ftalatov, BPA in lateksa. 10 kosov.

Vzdrževanje: Po vsaki uporabi temeljito speri igračo in jo odloži na suho mesto, da se posuši. Po potrebi operi z blago milnico. 

Starost: 10 mesecev +

Dodatne informacije

ProizvajalecQuut

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: QUUT Igrače za v vodo Meduze puzzle

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.