Več pogledov

Quut

QUUT Kanglica in zalivalka Cana Vintage Blue L

Quut
14.8 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 18,50 €

Akcijska cena 14,80 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,80 €
Quick overview:

Vintage Blue Cana L Quut je inovativno oblikovana kanglica za igro na  vrtu, peskovniku in plaži !


Z otroško kanglico in zalivalko Cana lahko natančno zalivaš rože ali jih škropiš. Dvojna funkcija za dvojno uporabnost. Riši vzorce po mivki v peskovniku in na morski plaži. Vzemi jo s seboj na bazen ali v domačo kad. Nadvse inovativen in prikupen design postavlja vrhunsko oblikovano otroško kanglico v sam vrh najboljših igrač za  vodo in peskovnik.


Igrače za v vodo in peskovnik Quut so kjut!


Domiselno oblikovanje in dvojna zabava z dvema načinoma zalivanja. Nalivaj ali zalivaj z otroško kanglico Cana kakor ti ljubo. Igriva kanglica Cana je nepostala nepogrešljiva igrača za v vodo, peskovnik in vrt. Popolna must-have otroška kanglica vse ljubitelje modernega oblikovanja in funkcionalnosti. Priljubljene igrače za bazen imajo novo kraljico. Otroška zalivalka Cana Quut je postala ikona vseh otroških kanglic. Za brezčasen dizajn je prejela tudi prestižno Red Dot Design Award!


Moderno oblikovane Quut igrače za na morje in na plažo. 


Ergonomično oblikovanje kanglice Cana preprečuje nepotrebno razlivanje in polivanje med igro. Igrače za v vodo in peskovnik so dobile s kanglico Cana Quut še en razlog več za igro. Doma v kadi, na bazenu, na plaži ali v vrtu zalivaj in nalivaj z otroško kanglico, ki ji ni para.Reciklirana plastika Eco-green igrače za vodo seveda ne vsebuje nobenih nezaželjenih primesi. Zdržljiva in zanimiva trajnostna igrača je popolna za v otroško roko in igro kjerkoli.

Za fantke in deklice na plaži, bazenu, v vrtu in doma. Nalivaj, zalivaj in uživaj vse dni v letu z otroško kanglico Cana 1L!

Šifra izdelka: 5425031170570
EAN: 5425031170570

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Nagrajena in vrhunsko oblikovan otroška kanglica je izjemno zdržljiva igrača za v vodo, peskovnik in vrt. Kjerkoli se otrok igra z njo mu bo odlično služila. Trajnostno izdelane igrače Quut so popolne igrače za v vodo in nepogrešljive v peskovniku in na vrtu. Tudi rože doma jih bodo zelo vesele. Popolna igrača za punčke in fantke je tudi popolno darilo za vsako priložnosti. Igrača je namenjena da rtraja in traja. Kar tudi bo. Kanglica bo ljubezen na prvi pogled in bo ostala uporabna tudi za naslednje generacije otrok.

Podrobnosti igrače:

 • Velikost  23,5 x 20 x 8 xcm.
 • Teža 0,175 kg. 
 • Volumen 1L.
 • Barva Vintage Blue.
 • Ikoničen in brezčasen dizajn.
 • Ergonomski ročaj.
 • Dvojna funkcija za zalivanje in škropljenje.
 • Oblikovanje preprečuje razlivanje.
 • Za igro v kadi, na vrtu, morju ali bazenu.
 • Marterial zdržljiva reciklirana plastika brez BPA, lateksa in ftalatov.
 • Starost 18m+

Dodatne informacije

ProizvajalecQuut

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: QUUT Kanglica in zalivalka Cana Vintage Blue L

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.