Več pogledov

Ravensburger

RAVENSBURGER 3D Puzzle Globus

Na zalogi

31,99 € Cena:
31,99 Cena:
Quick overview:

Ravensburger 3d puzzle Globus z Easy Click tehnologijo za perfektno sestavljanje!


Visoko kakovostne 3d puzzle se sestavljajo s preprostim klikom. Natančno izdelani koščki tri-dimenzionalne sestavljanke Ravensburger Globus se s klikanjem sestavijo v pravi globus sveta na vrtljivem podstavku.

Popolno ujemanje koščkov Ravensburger puzzle za sestavljanje globusa sveta omogoča natančno sestaviti vse kose ne glede na velikost in obliko. Zaobljenost kosov predstavlja še poseben izziv in ko jih sestavimo dobimo pravi globus sveta.

Zelo trpežen globus ki nam ga predstavi imenitna podoba 3d puzzle sestavljanka Ravensburger je tudi pravi učni pripomoček. Z njim s bomo na igriv način učili geografije, spoznavali živalske vrste in se čudili zemljepisnim podrobnostim, ki so nazorno prikazane na pravem globusu.

Zabavno igranje za razvoj in znanje od 6. leta naprej. Imenitna zabavna igrača sestavljanka Globus je učni pripomoček, ki navdušuje otroke in odrasle.

Šifra izdelka: 4005556123384

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Dolgoročna kakovost izdelkov Ravensburger je zagotovljena. Znameniti izdelovalec puzzle izdeluje sestavljanke že več kot 130 let. Njihove priljubljene igrače za male in velike otroke in vse otroke po srcu pritegnejo in navdušijo.

Dimenzije Ravensburger Globus: 267 x 267 x 83 mm. V kompletu za sestavljanje je 180 kosov 3d jigsaw puzzle klik tehnologijo za sestavljanje brez lepila!

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: RAVENSBURGER 3D Puzzle Globus

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.