Več pogledov

Scrunch

SCRUNCH Kanglica zalivalka Silikon Modra

Scrunch
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Modra kanglica je čisto zložljiva, zelo uporabna in nepogrešljiva zalivalka za vsako igro z vodo!


Scrunch kanglica iz prožnega siliona je univerzalna otroška zalivalka. Odlična igrača se izkaže za vsako priložnost kjer sta voda in mivka! Tudi na domačem vrtu ali balkonski gredici, kjer so žejne rožice doma bo prišla prav. Ne glede na to ali potrebuješ zabavno igračo za kopel, v domači peskovnik, vrt ali na morje bo prišla prav. Mehak silikon se preprosto zvije in priročno kanglico spraviš kamorkoli. Modna vodna igrača ponuja neskončno možnosti za igro med kopeljo v domači kopalnici in spodbuja otroka k igri z vodo zunaj.


Igrače za na morje in Scrunch iz mehkega silikona.


Kanglice, zalivalke in lopatke so obvezna oprema vsakega dopusta na morju, obiska bazena ali igre v peskovniku. Inovativno oblikovane silikonske Scrunch igrače za na plažo so vedno pripravljena za na pot kamorkoli greš. Uporabiš jih lahko kadarkoli in kjerkoli. Otroška kanglica za zalivanje se bo imenitno obnesla tudi za zalivanje rož doma ali na vrtu. Tako preprosto je to. Reci zbogom velikim in nerodnim kanglicam za zalivanje in pozdravi novo otroško igračo za na morje in na plažo.


Zložljive Scrunch igrače za peskovnik in v vodo.


Modra silikonska otroška kanglica in zalivalka Scrunch je tako dobra za videti in je tako uporabna, da je najbolje, da si jo kar priskrbiš. Potreboval jo boš in ko ji dodaš še lopatko in modelčke za igro na plaži bo veselje otroka neizmeno. Kreativni igri v morski mivki ne bo konca, le še za dovolj kreme za sončenje bo treba poskrbeti. Mehak silikonski ročaj kanglice je vpet na vrvico za lahkotno prenašanje sem ter tja po plaži. Sama kanglica pa se tako dobro zloži, da lo lahko vtakneš kar v žep torbe za na plažo. 

Zabavno igranje za razvoj in znanje. 0+

Šifra izdelka: SWC-141
EAN: 5060240381906

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Inovativne igrače za v vodo, peskovnik, morje, plažo in domači vrt Scrunch.

V nasprotju z imenom podjetja Scrunch (glasen zvok pokljanja), ki ga nosijo njihove domiselno oblikovane igrače iz silikona, te ne ropočejo. SRUNCH kanglice in zalivalke so mehke, zložljive in med igro neslišne. Domiselno oblikovane igrače so atraktivnega videza, zelo modne in izdelane iz mehkega in na otip zelo prijetnega silikona, ki ga je mogoče 100% reciklirati.  Silikonske igrače Scrunch so preprosto zložljive, ne zavzamejo prostora v prtljagi in so idealne igrače za na morje, bazen, doma in kjerkoli se otrok želi igrati.

LASTNOSTI + PREDNOSTI GRAČE

  • Silikonska kanglica za zalivanje je izdelana iz 100% silikona, ki ga je mogoče reciklirati.
  • Trajnostne igrače za v peskovnik so zelo zdržljive in se uporabljajo znova in znova.
  • Zložljive igrače za na morje ne zavzamejo prostora med potovalno prtljago.
  •  Otroška zalivalka iz silikona se enostavno opere.
  • Vsestransko uporabna in netoksična otroška zalivalka se odlično obnese tudi za zalivanje balkonskih rož ali vrta .
  • Igrače za na plažo, vrt in kopalnico, silikonske zalivalke SCRUNCH so močne in zdržljive. Ohranijo obliko in dober izgled skozi leta igre.
  • Dimenzije 13 x 13 x 10 cm.
  • Teža 0,160 kg.
  • Barva modra.
  • Starost 0+

Dodatne informacije

Proizvajalec Scrunch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCRUNCH Kanglica zalivalka Silikon Modra

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.