Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Sprehajalec za otroke Kocke

Small Foot
57.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

57,99 €
Quick overview:

Prvi korakci in Sprehajalec za otroke Small Foot Kocke se imajo radi!


Sprehajalec za otroke je otroku v prvo pomoč pri vstajanju in igrivem učenju prvih korakov! Lesene kockekar 34 jih je naložene v sprehajalcu za otroke bodo poskrbele za obilo veselja, igre in zabave. Prava must have igrača!


Prikupen, živahen in igriv sprehajalec za otroke Small Foot Kocke bo poskrbel za varne prve korake in veliko veselja doma! Imenitno retro oblikovanje sprehajalca za otroke in nežni pasteli v katere je odet poskrbijo za brezčasnost lesene igrače. 

Varno in zabavno! S Kocke sprehajalcem za otroke se bo malček kobacal, dvigal, vstal in naredil prvi korakec, ki bo navdušil vse prisotne. Igrivo učenje hoje je otroška igra in Small Foot leseni sprehajalec je prava igrača za to!

Lepo svetle, živahne in očem privlačne barve sprehajalca za otroke, so tako prikupne malčkom, da jih v trenutku pritegnejo k igri in raziskovanju. V bogato opremlenem sprehajalcu za otroke je toliko lepo obarvanih kock, da ji stežka odkriješ vse. Vesele gozdne živalice in in drugi zabavni liki 34 lesenih kock, so odlična popotnica za veliko zabavne igre grajenja in sestavljanja.

Čudovita nedrseča kolesa, gumirana in tiha, ljubki motivi in svetle barve vse povsod. Vivid sprehajalcu za otroke skoraj ni kaj dodati. Le še malčka potrebuje. Zelo posrečeno oblikovanje Small Foot sprehajalca za otroke Vivid, hitro spravi vsakega otroka v dobro voljo. Želja po raziskovanju se takoj prebudi in igra se prične!

Pa gremo, nič čakat. Sprehajalec za otroke v roke in pot pod noge!

Za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: 11766
EAN: 4020972117663

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lepo oblikovan lesen voziček za učenje hoje Small Foot je izdelan iz 100% FSC® certificiranega trdnega lesa za brezskrbno potiskanje in učenje hoje. Je Leseni sprehajalec je domiselno oblikovana aktivnostna kocka na kolesih, ki spravlja otroka v gibanje in poskrbi za motorični razvoj. Baby Walker Small Foot je pravi 'allrounder' in odličen asistent otroku pri učenju hoje.

Dvojna zabava - 34 lesenih kock, ki so delno v naravni barvi lesa in delno v mehki pastelni barvi, dekorirane z veselimi liki živali obljubljajo veliko zabave. Must have igrača za vse ljubitelje lesenih kock.

Razvojni učinki sprehajalca Small Foot:

  • Razvoj grobe motorike
  • Razvoj fine motorike
  • Prepoznavanje in učenje oblik, barv in živali
  • Zgodnje učenje časa in ure
  • Razvoj koordinacije oko-roka

Dimenzije 34 x 27 x 36 cm, višina ročaja 36 cm, teža 2,39 kg. Starost: 12 mesecev + 

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Sprehajalec za otroke Kocke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.