Več pogledov

Teifoc

TEIFOC Igrače za fante Hiša s strešniki

Teifoc
49.9 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

49,90 €
Quick overview:

Prava hiška za male gradbince od 6. leta dalje je iz prave malte in opeke in ima vse kar imajo prave hiše, tudi garažo za tvoj najljubši avtomobilček!


Sezidaj si pravo zidano hišo konstrukcijske igračeTeifoc iz pravih zidakov s streho s pravimi strešniki, okni, vrati in garažnimi vrati, če si pravi gradbinec. Teifoc so neverjetno kul igrače za fante, ki bodo bodo navdušile tudi vsakega očka in dedka in strica in sploh vse!

Zgradi bodisi majhno hišo z garažo ali veliko hišo z integrirano garažo. Zahvaljujoč odličnemu konceptu kreativne igrače za fante z 2 gradbenima priročnikoma lahko otrok od 6. leta dalje z vami gradi neverjetne zgradbe. Zagotovo je v tvoji kolekciji avtomobilčkov primeren avtomobilček, ki čaka na parkiranje v svoji novi garaži.

Vsi materiali, ki jih potrebuješ za zidavo in gradnjo hiše z garažo so izdelani v Nemčiji. Malta na osnovi peska in izvlečka koruze je zdravju neškodljiva in topna v vodi. Malta se ponovno raztopi tako, da zgradbo postavimo v vodo za 4 do 5 ur. Tako lahko vaš otrok znova in znova doživlja vedno nove gradbinske uspehe in uživa v  novogradnjah.

Teifoc hiška, ki si jo bodo otroci kar sami zgradili iz pravih opek in prave malte bo navdušila vse, ki iščete izvirne igrače za fante in vse ljubitelje konstrukcijskih igrač. Seveda, ker fantje radi gradijo še ne pomeni, da deklice ne morejo biti dobre arhitektke - zato bodo tudi nekatere punčke rade segle po opekah in zgradile hiško!

Konstrukcijske igrače Teifoc nam na izviren in domiselen način približajo resničen svet arhitekure in gradbeništva. Nadebudni mali arhitekti in gradbeniki bodo navdušeni nad konstrukcijko igračo Hiša s strešniki Teifoc, ki jim bo omogočila prvo pravo gradbeno izkušnjo!  

Šifra izdelka: TEI4210
EAN: 4250503610107

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Teifoc konstrukcijske igrače so edinstven sistem za gradnjo in igranje, ki uporablja prave opeke za večkratno uporabo! V pomoč vam bodo tudi priloženi gradbeni načrti za zabavno ustvarjanje objektov iz resničnega življenja. Vzamite čisto prave opeke, v posodi zamešano malto, lopatko in pričnite z gradnjo! Top gradbena zabava se bo z novo pridobljenimi izkušnjami nadaljevala vedno znova in znova! 
Ko bo prva hiška postala premala jo preprosto potopite v vodo in malta se bo hitro stopila. Očiščene opeke so kot nove in takoj lahko pričnete z gradnjo še večje in zahtevnejše hiške!

Takoj se loti se svoje nove najljubše konstrukcijske igrače za fante in sezidaj hišo! S kombiniranjem tega kompleta z drugimi teifoc-jevimi seti za gradnjo iz opeke lahko otrok ustvari svoj lasten svet zgradb, ki ga je zgradil sam! Poleg tega lahko malto kupiš tudi posebej. Komplet vsebuje vse potrebno za gradnjo: gladilko, malto, skledo za malto, opeke in podroben gradbeni priročnik. 

Spodbujaj otrokove fine motorične sposobnosti, prostorsko razmišljanje in ustvarjalnost na igriv in zabaven način.

Primerno od 6 let naprej!

Podrobnosti:

  • Vključno s posodo za malto, gladilko in vodotopno malto
  • Vključno z ilustriranim priročnikom za gradnjo po korakih
  • Izdelano v Nemčiji
  • 100% naravni materiali
  • Priporočena starost: 6 let +

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Veliko ponovitev gradnje in neskončno možnosti za postavitev hiške predstavlja čudovit način za razvoj domišljije in kreativnosti otroka. Igra z opekami razvija fino motoriko in ga uči načrtovanja.

Za raztapljanje cementa pustimo hišo v vodi vsaj 2 uri. Nato opeke operemo, pustimo, da se posušijo ... in začnemo znova z uporabo novega cementa. Začnite z gradbenimi dogodivščinami že danes - s kompletom za gradnjo z opekami Teifoc! Zgradite enkratne gradove in ustvarjajte zgodbe.

Ta komplet vključuje 2 podrobna gradbena načrta in naslednje materiale: preko 200 kosov različnih opek, strešnikov, vrečko s cementno malto in mešalno posodo z zidarsko lopatko.

Dodatne informacije

Proizvajalec Teifoc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TEIFOC Igrače za fante Hiša s strešniki

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.