Več pogledov

Tidlo

TIDLO Otroški boben

Tidlo
28.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

28,99 €
Quick overview:

Otroški boben Tidlo za spremljavo in ustvarjanje prvih skladbic in napevov!


Otroški boben Tidlo navduši glasbeni talent v otroku in ga spodbudi k raziskovanju ritmov in glasbe. Ne glede na to, koliko talenta za glasbo premore otrok, je lesen otroški boben naravnost fantastična igrača za vsakega otroka!


Mavrični Tidlo bobenček je čudovito otroško glasbilo za zgodnje ustvarjanje otroških ritmov in napevov. Spontano otroško igranje na kakovostnem lesenem bobnu razvije otroku ljubezen do glasbe in to šteje.


Lesen boben za otroke Tidlo omogoča otroku, da s priloženo bobnarsko palico ustvarja celo paleto različnih zvokov. Na leseni površini bobna je izrezana krivulja, ki povzroča ustvarjanje vedno novih zvokov. Z vsakim udarcem se otroku predstavi prijeten nov zvok, ki ga spodbudi k igri in igranju na bobenček.


Otrok znova in znova z udarcem palice raziskuje leseno opno bobna, ustvarja nove melodije in napeve. Kreativno, ustvarjalno in za otroka predvsem zelo zabavno!

Šifra izdelka: T0211
EAN: 5012824002110

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Otroški boben Tidlo je zabavna glasbena igrača za ustvarjanje prvih ritmov najmlajših glasbenih navdušencev. Odličen je za razvoj motoričnih spretnosti, zvočnega zaznavanja in kreativnega izražanja s plesom in petjem. 

Tidlo Boben za otroke je izdelan iz kakovostnega materiala z gladko končno obdelavo. Barva je otroku prijazna, nestrupena in odporna na slino.

Priročna lesena palica se odlično prilega v male roke in otrok bo z veseljem udarjal po pisanem bobenčku. Držanje palice in odmerjanje udarcev po opni otroškega bobna je odlična motorična vaja za razvoj velikih mišic roke in spretnosti uporabe prstov in dlani.

Lesen otroški boben Tidlo je odlična razvojna glasbena igrača s katero otrok med igranjem poleg fine motorike in grobe motorike lepo krepi povezavo roka-oko. Razvija zgodnji občutek za ritem in se predvsem zelo zabava.

Otroški bobni so vedno idealno prvo glasbilo za vse otroke. Otroku zanimiv zvok ritmov, ki jh preprosto ustvari delajo to glasbeno igračo izjemno priljubljeno med otroci. Že od nekdaj!

Velikost 19,5 cm 19,5 cm x 8,3 cm. Teža 4,8 kg.

Starost  12 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Tidlo

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TIDLO Otroški boben

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.