Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesena železnica Kmetija

Bigjigs Toys
54.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

54,99 €
Quick overview:

Lesena železnica Kmetija Bigjigs je tako prijetna, imenitna in velika, da se lahko z njo čisto vsak dan veeeliko igraš!


S kompletom lesena železnica za otroke Kmetija Bigjigs in imenitnim podeželskim motivom se pripovedovanje zgodb in ustvarjalna igra nikoli ne konča. Najmlajši strojevodje se lahko s podeželskim vlakcem zapeljejo po lesenih tirih, ki so imenitno speljani okoli nasadov jablan. Leseni vlakec z vagončki bo kmetu pomagal pripeljati bale sena z oddaljenih travnikov. Preden pa bodo mali strojevodja, njegovi potniki in tovor prispeli na kmetijo ali v mesto se lahko ustavijo za počitek ob idiličnem podeželskem ribniku z račkami. Razširitev tega kompleta lesene železnice je mogoča z veliko dodatnimi dodatki in igra z vlakci in lesenimi železnicami Bigjgs se bo zapeljala v višave najboljše železniške zabave!


Lesena železnica za otroke in leseni vlakec Kmetija sta nepogrešljiva za vse ljubitelje otroške železnice.


Pripovedovanje zgodb s pomočjo igre in otroške železnice Bigjigs je ustvarjalna in se nikoli ne konča s tem čudovitim 45-delnim kompletom Farm Train! Bogat igralni set vključuje podeželski vlakec in 2 vagona. Nasadi jabolk, raca in ribnik, živali, bale sena, in še veliko drugega sestavljajo to čudovito sceno kmetije in podeželja. Tudi večina drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic se bo rada zružila z imenitnim Bigjigs Rail. Vse je izdelano iz visokokakovostnih in odgovorno pridobljenega materiala, ki izpolnjuje vse varnostne standarde za igro otrok od 3. leta dalje. 


Zapeljivo oblikovani zavoji in dodatki lesene železnice in vlakca Bigjigs Kmetija te zapeljejo po ljubkem podeželju!


Bigjigs leseni vlakec te zapelje po prikupni kmetiji kjer boš srečal prijetne prebivalce kmečkega podeželja. Mali strojevodje bodo doživeli čarobne trenutke vožnje in lepo speljana lesena železnica za otroke Bigjigs se lepo vije, dviga in spušča po lepem podeželju. Otroška železnica se vije gor in dol po živahno obarvani in oblikovani pokrajini. Tukaj so tudi nasadi jabolk, ribnik, račka, domače živali in veliko drugega kar boš videl na svoji poti. Tudi tunel je in imenitno speljani zavoji lesenih tirov se vijejo vsepovsod naokoli. Leseni vlakec se svojimi potniki z bližnje rad poganja naokoli in kdo ve, morda se celo nekega dne zapelje tudi v veliko mesto.


Med priljubljene lesene igrače za otroke je prispela tudi razburljiva otroška železnica Bigjigs Kmetija.


Vlakec Bigjigs Kmetija je 45-delni set lesene železnice za otroke, ki vsebuje same izbrane in kakovostno izdelane dele lesene z motivom podeželja in kmetije. Razburljivi igralni dodatki za igro otroške železnice z vlakci so sestavljeni iz železniške proge, lokomotive z motivom kravice in z dvema vagonočkoma Tukaj na podeželski poti lesenih tirov boš drečal tudi  tunel, gorski prehod in kar poglej in preštej kaj vse še je...


Igrače za fante in punčke kar ne zmorejo več brez takšne imenitne otroške železnice.


Bogata domišljijska igra vlog z vlakci in leseno železnico je odličen način za spodbujanje ustvarjalnega in pripovednega razmišljanja otroka. Med igro premikanja in vožnje vlakca po železniških tirih Lesene železnice Bigjigs Dinozavri, se krepi koordinacija oko-roka. Otrok razvija fine motorične sposobnosti in razvije veščino uporabe rok. Kakovosten komplet vlakca in lesene železnice Kmetija spada med odlična darila za fante in punčke od 3. leta dalje, ki so nori na vlakce.

Šifra izdelka: BJT036
EAN: 0691621090367

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Lesene igrače Bigjigs so varne, kakovostne in priljubljene po vsem svetu že od leta 1985.

Vse Bigjigs lesene železnice in dodatki so združljivi z večino lesenih železnic in vlakcev drugih znanih proizvajalcev. Močna in trdna zasnova celotnega kompleta otroške železnice z lesenimi tiri in vlakci doda igri še višjo igralno vrednost, otroku pa ponudi dodatno vzpodbudo za igro. Trpežna in kakovostna lesena igrača je popolnoma varna in  ustreza vsem evropskim varnostnim standardom.

Podrobnosti igrače:

 • Dimenzije 48 x 20 x 101 cm.
 • Teža 2,91 kg.
 • Država izdelave Indonezija.
 • Material: les.
 • Trdna in robustna lesena igrača.
 • Atraktivna poslikava s prizori kmetije in podeželja.
 • Lesena proga.
 • Lokomotiva in 2 vagona.
 • Tunel, ribnik, račka, jablane, nadvozi.
 • Komplet 7 lesenih dinozavrov in 3 dreves.
 • Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Briljantno. Oba moja vnuka jo imata rada.
Napisal/-a JJ
17. november 2021 14.02.14 CET

Briljantno. Oba moja vnuka jo imata rada.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesena železnica Kmetija

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.