Več pogledov

Djeco

DJECO Domine Animo Puzzle

Djeco
8.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,99 €
Quick overview:

Igraj se DJECO Domine igre Animo Puzzle in sestavljaj živali ali števila!


Domino Animo Puzzle Djeco so kar 10,5 x 4,5 cm velike domine, odlične za male roke igralcev od 3. leta dalje. 28 Domino Animo ploščic je različica klasične igre domino z ujemanjem živali ali števil. Loti se popolne prve družabne igre, vadi koncentracijo in spomin. S premikanjem domino ploščic vadiš fino motoriko in koordinacijo oko-roka Lepo ilustrirana in zabavno oblikovana priljubljena namizna družabna igra za otroke od treh let dalje te bo navdušila. Ali lahko poravnaš svoje ploščice tako, da se med seboj ujemajo liki živali ali števila tako, da ustvariš najdaljšo linijo in porabitš vse svoje domino ploščice? Poskusi, zelo je zabavno!

Domine Djeco Animo Puzzle so popolne prve družabne igre, ki so enostavne za učenje in hitro igranje. Super se obnesejo za igro s starši in so odlična priložnost za "stealth učenje". To je Djeco 3+

Šifra izdelka: DJ08165
EAN: 3070900081659

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Tudi nekatere od tvojih najljubših živali sodelujejo v tej priljubljeni družabni namizni igri. Tukaj so na eni strani domino igre  tigri, medvedi, ovčke, ribice, petelinčki in žirafe, na drugi pa so lepo ilustrirane barvne točke. 28 velikih domino ploščic med igro sestavljanja ujemajočih likov in števil razvija ročne spretnosti otroka, veščine opazovanja in linearnega razmišljanja. Otroka učijo primerjalnih vrednosti in zaporedij.

Podrobnosti igrače:

  • Barvna sestavljanka Dmino Animo Puzzle.
  • Igrača vsebuje 28 ploščic, vse so lepo ilustrirane, da razveselijo otroka.
  • Dimenzije artikla DxŠxV 12,7 x 12,7 x 25,4 cm. Domine 10,5 x 4,5 cm.
  • Družabna namizna igra za 2 igralca.
  • Starostna skupina 3+

Kaj so Djeco igrače?

To so privlačno ustvarjene, brezčasne igrače za malčke, večje in velike otroke. Ustvarjanje za otroke obožuje Djeco in Djeco obožuje ustvarjalne otroke. Drzno oblikovane djeco puzzle, družabne igre, miselne igre in ustvarjalni seti za otroke izkazujejo ustvarjalno strast Djeco oblikovalcev. Djeco nalepke, praskanke, pobarvanke, ustvarjanje z bleščicami, peskom in perlicami so najbolj imenitne ustvarjalne igrače za malčke in otroke. Vse igrače za otroke in drugi izdelki Djeco so lepi in zabavni. Igra je bistvena za otrokovo intelektualno rast, prebuja radovednost, bogati brezmejno domišljijo in slavi notranji sijaj otroka. Igrače Djeco dajejo otroka navdušujejo, navdihujejo, mu dajo energijo energijo in ga zabavajo.

Klasične družabne in miselne igre z najboljšim igralnim učinkom nikoli ne izginejo iz mode in vedno znova navdušijo. Igra spomina, bingo in domine zabavajo že cele generacije. Djeco ponuja edinstvene, izjemno lepe interpretacije najboljših iger. Prve družabne in miselne igre uvajajo zgodnje igralne veščine za malčke in predšolske otroke. Te igre so enostavne za učenje in enostavne za igranje. Vizualno privlačne igre spodbudijo otroka k uram nagrajevalne igre. To so popolna prve igre, ki so enostavne za učenje in hitro igranje. Super se obnesejo za igro s starši in so odlična priložnost za "stealth učenje". To je Djeco.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Domine Animo Puzzle

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.