Več pogledov

Djeco

DJECO Prstne barve v tubi

Djeco
14.4415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 16,99 €

Akcijska cena 14,44 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 14,44 €
Quick overview:

Djeco Prstne barve v tubi so idealne za male prste in veliko domišljijo umetnikov že od 2. leta dalje! 


Prstne barve so prava stvar za slikanje s prsti in slikanje je že od nekdaj razveseljevalo vse malčke. Malčki že zelo zgodaj ugotovijo, da so prstki prav priročni za slikanje i prva likovna izražanja. Čeprav odrasli pogosto tega ne razumemo in ne cenimo dovolj umetnosti malčkov. Za naše oči so morda kdaj pa kdaj slikarije preveč abstraktne a vedti moramo, da otrok vedno ve kaj je naslikal. Torej, kdo je sedaj tukaj tisti, ki nima domišljije? Poleg tega mali otrok ni preveč izbirčen glede izbire slikarske podlage in tudi likovnega materiala s katerim slika, kar nam lahko povzroči preglavice, ko mali umetnik izbere za svojo canvo karkoli mu je pri roki. Zato pa so sedaj tukaj Djeco Prstne barve v tubi!


Prstne barve za otroke od dveh let dalje Djeco Finger Painting 6 Tubes omogočajo izražanje ustvarjalnosti na taktilen raziskovalen način!


To so visokokakovostne prstne barve, ki so kot nalašč za drobne ročice in male prstke. 6 osnovnih barv, ki jih mora otok najprej spoznati je shranjenih v šetih priročnih tubah. S pomočjo tube prilagojene za malčke otrok zlahka iztisnete pravo količino barve. Barve so svetle in vibrantne zato bodo takoj všeč vsem najmlajšim umetnikom. Varne in popolnoma pralne prstne barve se zlahka nanašajo s prsti ali čopiči.


Popolnoma pralne prstne barve Djeco za barvanje in ustvarjanje brez packanja za malčke od 2+


Popoln komplet prstnih barv je posebej ustvarjen za najmlajše! Vsi otroci obožujejo ustvarjalno igro, saj jim omogoča svobodo pri raziskovanju in ustvarjanju. Ta komplet omogoča obilico zabave in veselja pri barvanju in nič packanja. Otrok si izbere med barvami barvo, ki jo potrebuje za začetek ustvarjanja, odpre tubo in iztisne nekaj barve kolikor jo potrebuje. Natančno določena količina barve omogoča, da otrok riše ne da bi se pri tem umazal. Packanja ni. S temi fantastičnimi prstnimi barvami lahko otrok raziskuje in ustvarja zabavne slikarije. Čudovita ustvarjalna igrača za kreativni razvoj otrok razvija koordinacijo oko – roka in fino motoriko. Malček jih lahko vzame kamor koli in raziskuje svojo umetniško plat. Zabavna igrača za ustvarjanje za otroke od 24 mesecev dalje.


Ustvarjanje za otroke je s popolnoma pralnimi prstnimi barvami Djeco užitek v barvah.


Popolnoma pralne prstne barve za otroke so odlične igrače za ustvarjanje. Barvanje in raziskovanje novih likovnih veščin za najmlajše je s pralnimi barvami varno in enostavno. Ni packanja, ni nereda. Mali prstki bodo uživali v ustvarjanju in raziskovanju barv in na ta način urili fino motoriko in ročne spretnosti, kar je podlaga tudi za zgodnji razvoj grafomotorike. S kakovostnimi prstnimi barvami je barvanje otroku v en sam užitek.


Popolnoma pralne barve so varen ustvarjalni set za otroke 24. mesecev dalje.

Šifra izdelka: DJ08860
EAN: 3070900088603

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI USTVARJALNE IGRAČE

Kreativni se za ustvarjanje Djeco Finger Painting 6 Tubes za zabavno igro malčkov, ki tradi pokažejo svoje nove talente.

Ponudite otroku nabor fantastičnih pralnih prstnih barv proizvajalca Djeco, saj je ustvarjanje in barvanje s kvalitetnimi prstnimi barvami čarobno in izjemno zabavno. Je varno, enostavno in brez packanja. Prstne barve za otroke so nepogrešljive ustvarjalne igrače, saj je pomembno, da otrok dobi priložnost raziskovati in razvijati svoje talente. Ob prikupnih slikah lahko nastane kakšna čudovita zgodbica, ki si jo lahko izmislite skupaj z malčkom ali mu kar prepustite, da vam jo sam pove. S kvalitetnimi prstnimi barvami za otroke bodo otroci urili koordinacijo oko - roka, fino motoriko, ustvarjali in razvijali svoje umetniške talente. Odličen uvod v umetnost in slikarstvo brez nereda! Čudovito darilo za najmlajše ustvarjalce.

Podrobnosti:

  • Djeco Finger Painting 6 Tubes za otroke, stare 2 leti+

  • 6 x 75 ml vsake barve.
  • Prstne barve za dojenčke in malčke.
  • 6 barv.
  • Priročne tube za enostavno iztiskanje prave količine barve
  • Kakovostne  in varne otroške barve.
  • Popolnoma pralne barve za otroke.
  • Varno za otroke in v celoti pralno.
  • Dimenzije škatle 20 x 13 x 7,5 cm

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Prstne barve v tubi

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.