Več pogledov

Goki

GOKI Sestavljanka za otroke 4 x Inlay puzzle

Goki
9.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,95 €
Quick overview:

Sestavljanka za otroke ponuja malčku od 2. leta dalje 4 lesene sestavljanke za sestavljanje puzzle na eni plošči!


Sestavljanka za otroke z liki domačih živali je nesporna številka 1 za vse začetnike sestavljanja puzzle lesene sestavljanke. Goki je oblikoval to čudovito leseno sestavljanko, ki vedno navduši. Oblike kosov puzzle sestavljanke ustrezajo zahtevani ravni spretnosti za starostno skupino otrok od 2. leta dalje. 4 x zabava na eni matični plošči lepe lesene igrače Goki z 12 velikimi lesenimi kossi puzle prinaša igro in razvoj malčkom 2+

27,5 x 27,5 cm velika lesena sestavljanka za otroke iz 12 kosov puzzle ponuja 4 izzive malim ljubiteljem domačih živali in puzzle od 2. leta dalje.

Šifra izdelka: 57430
EAN: 4013594574303

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI 4 INLAY PUZZLE SESTAVLJANKE GOKI

Kakšen je videti traktor in katere so domače živali? 4 x inlay puzzle sestavljanka Goki je lesena razvojna igrača za malčke od 2. leta dalje, ki ti vse razloži. Odlična predstavitev lepo ilustrirane večplastne sestavljanke za otroke nudi malčku ravno pravi atraktiven prikaz 4 prizorov kmetije, ki pritegne oko in roko.

S sestavljanjem puzzle sestavljanke se razvijajo logika, koncentracija, fina motorika in kreativnost otroka 2+

Z večplastno sestavljanko Goki dobimo navdih za pripovedovanje in otrok svojo lepo ilustrirano leseno večplastno sestavljanko za veliko igre.Večplastne sestavljanke Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z večplastnimi sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije. Na kakovostnih lesenih sestavljankah Goki so lepo upodobljene slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Zakaj imamo radi lesene igrače Goki Gollnest & Kiesel?

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene lesene sestavljanke, vstavljanke in druge igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Podrobnosti lesene igrače:

  • Mera: 27,5 x 27,5 cm.
  • Teža sestavljanke v kompletu 0,3 kg.
  • Število kosov puzzle sestavljanke 12.
  • Material sestavljanke les.
  • Kategorija lesene igrače; razvojne igrače, lesene sestavljanke.
  • 12 kosov puzzle sestavljanke v 4  ločenih sestavljankah.
  • Priporočena starost za sestavljanje puzzle 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Sestavljanka za otroke 4 x Inlay puzzle

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.