Več pogledov

Grapat

GRAPAT Letni otroški koledar

Grapat
48.05 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

48,05 €
Quick overview:

Grapat Letni otroški koledar je bogato opremljena lesena montessori igrača, ki te nauči dni, mesecev in letnih časov ob veliko zabavne igre!


Otroški koledar Grapat spada med obvezne waldorfske pedagoške igrače, ki te naučijo mesecev v letu in letnih časov. Waldrfske peg dolls, ki se lepo usedejo na odprtine ročno izdelanega lesenega koledarja Grapa predstavljajo mesece v letu.

Letni koledar za otroke Grapat ima tudi oštevilčene lesene kocke v sredini, s pomočjo katerih boš povedal še kateri dan v mesecu je. Domiselno, zabavno in univerzalno oblikovanje perfektne montessori igrače te lahko samo navduši. Še bolj boste vsi doma navdušeni, ko se boste pričeli igrati z novim otroški koledarjem Grapat, ki bo poskrbel za obilo razvojne igre, učenja in zabave, med katero se bo malček od 12. meseca dalje ogromno naučil.

Otroci se ne igrajo, da bi se učili, ampak se učijo ker se igrajo.

Šifra izdelka: 17-167C
EAN: 8436580870313

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Bogato opremljen komplet lesene razvojne igrače Grapat vključuje 12 Nins® v 12 barvah, 1 skledico iz bukovega lesa, 2 oštevilčene lesene kocke in okroglo 4-delno mesečno platformo iz katere je sestavljen ta fantastičen lesen koledar za otroke od 12. meseca dalje.

Vsaka barvna figurica Nins ali waldorfska peg doll predstavlja mesec v letu po waldorfskih naukih. Dodani leseni kocki lesene kocki omogočata celo prikaz dneva v mesecu. To daje otroku fizično referenčno točko, s katero se lahko dotakne dneva, meseca in leta. Tako bo bolje in lažje razumel količino časa in samo minevanje časa. Otroški koledar je čudovito taktilen kos lesene Grapat igrače, ki bo navdušil staro in mlado.

Nins® figurice merijo 6 cm v višino. Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro. Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakem otroku. Enostavne igrače iz naravnih materialov omogočajo otrokom svobodno igro brez pravil ali strukture, domišljijsko igro odkrivanja in učenje. Zagotovo bodo priljubljene med ljubitelji montessori igrače, ki radi štejejo, razvrščajo in se igrajo v ustvarjalnem izobilju igre. Igrače Grapat slovijo po Nins figuricah, čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih lutk, ki so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Grapat igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in zaključene z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otrokov nagon za igro in ustvarjaj nove domišljijske svetove!

Priporočeno za 12+ mesecev.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Letni otroški koledar

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.