Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene hiške Houses

Grimm's
57.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

57,95 €
Quick overview:

Grimm's Lesene hiške Houses so vrhunsko oblikovane lesene igrače za male arhitekte že od 12. meseca dalje!


Fantastično oblikovana lesena igrača je pravo malo mestece, ki prihaja predte v 22 x 22 cm velikem lesenem pladnju. 14 ročno izdelanih lesenih hišk Grimms je pobarvanih v naravne mavrične barve in malček od 1. leta dalje bo rad ustvarjal mesta in vasi s tem čudovito poslikanim kompletom hišk. Hiške so različnih oblik, velikosti, barv in se lepo gnezdijo na lesenem pladnju, ko se otrok igra z njimi. Domiselno oblikovaneje zabavne Grimm's igrače takoj navduši malčke in otroke, ki se radi kreativno igrajo.

Lesene hiške Rainbow so očarljive Grimms igrače, ki te popolnoma prevzamejo.  Vsaka ročno izdelana hiška je obarvana v drugačnem odtenku mavrice z naravno barvo na vodni osnovi in ima ročno poslikana okna in vrata. Takšna naravna končna obdelava hišk omogoča, da zrnatost lesa ostane na površini igrače, ki zato zasije v polnem sijaju, zagotavlja taktilen dotik in je izjemno privlačna za oko. To so popolnoma varne lesene igrače, ki jih brezskrbno jemljejo v roke že najmlajši malčki.

Lesene hiške Grimm's so popolne montessori igrače, ki bodo poskrbele za obilo učenja skozi igro in veliko zabavnih trenutkov otroka. Čudovito dopolnijo vsako leseno železnico in so popolne za igro z waldorfskimi lutkami. In hej, lahko jih celo zložiš eno na drugo, da sestaviš pisan stolp!

Vsak otrok bo še leta po nakupu užival v zlaganju, razvrščanju in sestavljanju kreativne lesene igrače. Komplet hišk popestri izgled kateregakoli kotička in polepša interier vsakega doma. Lesene Hiške Grimms so trajnostna lesena igrača v kateri bo zagotovo uživala vsaka nova generacija otrok.

Igrače, izbrane drugače! Za zabavno igranje, razvoj in znanje. Kreativne igrače Grimm's Houses Rainbow za male načrtovalce mest in  vasi od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: 10176
EAN: 4048565101769

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Hiške Grimms so idealne kreativne lesene igrače za malega mestnega načrtovalca od 1 leta dalje. Z njimi ustvariš sodobna mesta ali vasi s skednji in cerkvami. So nepogrešljive tudi kot barviti dodatek za vsako leseno železnico. Zaradi preproste oblike hišk jih otrok preprosto zlaga in gradi z njimi. 15 ročno poslikanih hišk z okni in vrati je postavljenih na 22 x 22 cm velik lesen pladenj. Hiške so iz masivnega lesa lipe in barve na vodni osnovi / rastlinska oljna obdelava. Višina hišk cca.8 cm, debelina 2-10 cm.

Lesene hiške so primerne že od enega leta dalje in priporočene za igro od 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene hiške Houses

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.