Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Lesene kocke Srčki Rainbow

Grimm's
38.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

38,95 €
Quick overview:

Grimm's lesene kocke Srčki Rainbow so pametna lesena igrača, ki se lahko uporablja na tako veliko različnih načinov in je tako zelo všeč malčkom in odraslim!


Zelo domiselno oblikovan komplet desetih kock v obliki srčkov je ročno izdelan in preprosto tako srčkan, kot so Grimms igrače le lahko. Kaj misliš, ali si že videl-a kdaj prej tako lepo izdelane lesene igrače, ki so lahko tudi odlična eko darila za ljubljene osebe? Najsi bo rojstni dan, Valentinovo ali katerakoli druga posebna priložnost, set gradnikov Grimm's Rainbow Hearts je tisti, ki te zadene naravnost v srce.

Leseni srčki so različnih velikosti in oblik, izrezani pa so iz masivnega lesa lipe in obarvani v čudovite odtenke mavričnih barv. Oblikovanje Rainbow Hearts montessori igrače je prav posebno in kot nalašč za gradnjo, zlaganje in sestavljanje. Radi se uporabljajo samostojno ali v povezavi z drugimi kompleti lesenih gradnikov. Srčki imajo zate tudi poseben izziv, to je pametna uganka - kako vseh 10 srčkov vstaviš v leseni okvir v obliki srca?

Izzivalna lesena igrač je primerna za igro malčka že od 1. leta dalje. Priporočljiva starost pa je 3 leta in več. Odlična lastnost waldorfske igrače je, da jo je mogoče uporabiti za naravno igro na nešteto načinov. Za učenje skozi igro se pri otroku vedno najbolje obenesejo takšne večnamenske izobraževalno igrače.

Zelo taktilna površina Grimms kock Srčki Rainbow je izjemno privlačna na dotik in otrok jih rad jemlje vroke. To so ročno izdelani leseni gradniki za prosto igro izjemne kakovosti in otrok bo z njimi radi gradil, ustvarjal in se učil. Vsaka kocka je izdelana iz masivnega lesa lipe in obarvana z barvo na vodni osnovi. Ekološka barva omogoča, da je naravna zrnata tekstura lesa vidna in otipljiva, zato Grimms igrače vedno zasijejo v polnem sijaju. Najvišja kakovost zagotavlja popolnoma varno igro že malčku od 1. leta dalje.

Šifra izdelka: 10177
EAN: 4048565101776

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Enkratno oblikovanje lesene igrače Grimm's Rainbow Hearts omogočajo izdelavo fatastičnih skulptur. Srčki med igro vadijo fino motoriko otroka, krepijo koordinacijo oko-roka in gradijo neizmerno veliko domišljijo. To je idealna lesena igrača primerna za vse starosti od enega leta dalje, ki bo navdušila vso družino. Z njo dobiš tudi čudovito dekoracijo, ki bo tako zelo okrasila vsak kotiček tvojega doma.

Fantastično oblikovanje lesenih gradnikov RainbowHearts odpira vedno nove možnosti pri gradnji in ustvarjanju. V kombinaciji s tradicionalnimi lesenimi gradniki, Srčki vedno znova prinašajo nove igralne izkušnje in odpirajo nove vznemirljive svetove – z uporabo popolnoma novega oblikovalskega jezika!

Lesena sestavljanka Grimm's Hearts je sestavljena iz 13 kosov z neomejenimi možnostmi za kreativno igro in sestavljanje ustvarjalnih kompozicij. 10 srčkov različnih oblik in velikosti je v lepih odtenkih mavrične barve. Material je masiven lipov les, naravna barvna barva na vodni osnovi ali rastlinski oljni premaz. Velikost okvirja je 28cm v dolžino, 4cm v višino. Leseni srčki so dolgi od 5 do 7,5cm, in debeli od 2 do 4cm.

Ta lesena igrača je primerna že za malčke od 1. leta dalje. Priporočena starost je od tretjega leta (starostna ocena za igro).

Zakaj imamo radi Grimm's?

Grimms igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimms izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Lesene kocke Srčki Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.