Več pogledov

Grimm's

GRIMM'S Pinceta Tweezers

Grimm's
4.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

4,50 €
Quick overview:

Grimm's Pinceta Tweezers je prava pinceta za učenje pincetnega prijema malih strokovnjakov od 2. leta dalje!


Lesena pinceta Grimms bo poskrbela, da bo fina motorika malčka od 2. leta dalje dobro razvita. Usposabljanje malih prstov za pravi oprijem barvice ali svinčnika z 18 cm veliko leseno Grimm's pinceto bo prava dogodivščina. Z odlično izdelano pinceto iz lesa javorja se lahko že malček od 1. leta dalje varno igra. Trpežna lesena otroška pinceta je odlična za različne zabavne dejavnosti in neprecenljiva za motorični razvoj.

Za otroka od 2. leta dalje bo pravi izziv, da med igro razvrščanja pograbi manjše stvari, kot so lesene kroglice s pinceto in jih sortira v pisane posodice!

Šifra izdelka: 42128
EAN: 4048565421287

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

18 cm velika lesena pinceta Grimms je robustna in varna montessori igrača za igro malčka že od prvega leta dalje. Z lepo izdelano in trpežno pinceto iz lesa javorja bo malček navdušeno grabil različne loose-parts jih vstavljal in jih pobiral.  To je vrhunska vaja za razvoj motoričnih sposobnosti in koordinacije oko-roka. Obenem se malček uči prepoznavati barve, sortirati, razvrščati in kasneje celo šteti skozi igro, na zabaven način. Material pincete je javorjev les in gumijasti trak je iz naravne gume, prevlečene z bombažno prejo. Dimenzija pincete 18 cm. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Pinceta Tweezers

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.