Več pogledov

Holztiger

HOLZTIGER Lesene živali Dinozaver Tiranozaver

Holztiger
9.775 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 11,50 €

Akcijska cena 9,78 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 9,78 €
Quick overview:

Glej kako figurica Holztiger Lesene živali Dinozaver Tiranozaver oživi v rokah otroka!


Očarljiva ročno izdelana figurica lesene živali Dinozaver Tiranozaver je nepogrešljiva za vsakega malega poznavalca dinozavrov. Dodaj še nekaj drugih lesenih figuric veličastnih dinozavrov in sestavi si kar svoj jurski park doma. To bo napeto in zabavno! Figurica lesene živali dinozaver je odlično darilo za vsakega mladega zbiratelja lesenih dinozavrov in popoln dodatek za vsako igro prazgodovinske podobe zemlje na kateri živijo dinozavri.

Vstopi v čudoviti svet ročno izdelanih lesenih figuric živali, kjer je vsaka lesena figurica edinstvena kot je edinstven otrok, ki se z njo igra. Lesene igrače oblikovane v slogu waldorfske igrače so trajnostne in v celoti izdelane iz masivnega lesa javorja in bukve. Vse lesene figurice živali so pobarvane s popolnoma nestrupenimi barvami na vodni osnovi. Lepota zrnate teksture lesa je dobro vidna na vsaki skrbno izdelani figurici. Zdržljiv masiven les iz katerega so te priljubljene lesene montessori igrače izdelane bo zdržal preizkus časa in igre vsake igralnice!

Glej kako te čudovite lesene igrače za otroke vseh starosti oživijo v rokah malih ljubiteljev živali, ko se igrajo z njimi! Namenoma poenostavljene lesene živali so zelo priljubljene waldorfske igrače, ki otroku omogočajo, da sam z lastno domišljijo vdihne življenja v like živali. Otroci lahko poustvarijo lastne izkušnje iz sveta, ki jih obdaja in se potopijo tudi v bolj fantazijski svet z eksotičnimi figuricami.

Holztiger lesene figurice živali so danes priljubljene tako med otroci kot odraslimi po vsem svetu! Očarljive figurice živali in drugih likov so ustvarjene za igro in razvoj mladih umov - Sestavite svoj Holztiger igralni set z lesenimi živalmi še danes!

Šifra izdelka: 80331
EAN: 4013594803311

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ročno izdelane lesene igrače figurice Holztiger so velike in čokate z zaobljenimi robovi. Imajo dober oprijem že za male prste in lepo sedejo v roko malega otroka od 3. leta dalje. To so vrhunsko oblikovane lesene igrače za otroke, ki nimajo zgornje starostne omejitve za igro. To so tako lepe lesene igrače za najmlajše, da pritegnejo k igri tudi najstarejše otroke in celo odrasle! Njihov preprost čar in minimalistične oblikovanje v kombinaciji s pozornostjo do ročno izdelanih detajlov, zagotavlja spodbujanje razvoja otroške domišljije med kreativno igro.

Figurice so lesene montessori igrače najvišje kakovosti, izdelane pretežno iz lesa javorja, ki je trpežen in ima privlačno zrnatost.  Omogočajo ure in ure igre in učenja skozi igro. Ročno brušene, barvane in vrhunsko dokončane. Vse ročno! rezultat? Brezčasne in lepo stilizirane lesene figurice, ki omogočajo popoln razvoj otroške domišljije med igro in zabavo.

Podrobnosti lesene figurice Tiranozaver:

  • Mere 15 x 2.3 x 13 cm.
  • Teža 0,08 kg
  • Material les javor, bukev.
  • Barve na vodni osnovi.
  • Ročno izdelano v Evropi
  • Priporočena starost: 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Holztiger

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: HOLZTIGER Lesene živali Dinozaver Tiranozaver

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.