Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Brisača za dojenčka iz muslina 75x75 cm Storm Grey

Jollein
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Jollein Storm Grey Brisača za dojenčka iz organskega bombažnega muslina 75x75 cm je idealna za sušenje otroka po kopeli in plavanju!


Brisače za dojenčke iz mehkega 100% organskega bombažnega muslina so idealne za uporabo tudi kot kopalni plašč po kopanju ali plavanju. Mehka kopalna brisača za dojenčka Jollein Storm Grey 75x75 otroka toplo povije takoj ko pride iz vode. Funkcionalna brisača s kapuco za dojenčka zlahka poskrbi, da  pokriješ glavo otroka, da tudi tam ne izgublja toplote. Kopalna brisača za dojenčka Jollein je iz organskega bombaža, ki je nežen do kože otroka!

Mehka hidrofilna bombažna tkanina je idealna za občutljivo otroško kožo in dobro vpija vlago, tako da otroka posušimo v kratkem času. Kopalni pončo za otroke po uporabi lahko enostavno obesite na zanko. Jollein otroška brisača s kapuco se lahko tudi lika, vendar je bolje, da je ne, ker bo tako bolj mehka in vpojna. Otroške brisače s kapuco Jollein iz organskega bombaža so v štirih trendy barvah.

Brisačka s kapuco Jollein Storm Grey je odlična ideja za darilo za novorojenčka, dojenčka in babyshower, ki ga bo vsaka mamica vesela.

Šifra izdelka: 530-836-66009
EAN: 8717329360709

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA 

JOLLEIN® Otroška brisača s kapuco nežno posuši in ogreje otroka! Otroška brisača s kapuco Jollein Storm Grey mehko obriše in prijetno ogreje otroka po vsakem kopanju. Izjemno mehko tkanje otroške brisače, je zelo prijazno za občutljivo kožo dojenčka.

Jollein pončo brisača za dojenčke 75x75cm iz organskega bombaža,  je nepogrešljiva brisača s kapuco, ki si jo vsaka mama želi imeti v kopalnici ali na bazenu. Mehka brisačka s kapuco se odlično izkaže vsakič, ko želi mamica posušiti in ogreti svojega malčka.

Nežna in mehka Jollein 75 x 75 cm otroška brisača s kapuco, za razvajanje dojenčka ali malčka po kopanju ali kopeli.

Podrobnosti izdelka:

  • Material 100% organski bombaž.
  • Velikost 75x75 cm.
  • Število izdelkov na pakiranje 1 kos.
  • Barva Storm Grey.
  • Tema Wrinkled
  • Kolekcija 21/22
  • Kakovost materiala in tkanje - organski bombažni muslin.
  • Darilo za novorojenčka in mamico, dojenčka, babyshower.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Brisača za dojenčka iz muslina 75x75 cm Storm Grey

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.