Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Napenjalna rjuha, 70x140 cm Jersey White

Jollein
8.792 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 10,99 €

Akcijska cena 8,79 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,79 €
Quick overview:

Raztegljiva JOLLEIN® Napenjalna rjuha 70x140 cm, White.


Jersey White napenjalna rjuha iz Jollein kolekcije otroške posteljnine je zelo mehka in prijetna. Otroško posteljnino Jersey White odlikuje velika vpojnost in spanju otroka daje potrebno udobje.

Elastično pletivo napenjalne rjuhe Jollein White je zelo prijetno na otip in raztegljiva rjuha se preprosto vpne na otroško vzmetnico. Jollein napenjalno rjuho odlikuje preprosto vzdrževanje in otroku daje mehko in toplo udobje med spanjem.

Bele napenjalne rjuhe Jollein krasi moden izgled, v otroške sobe prinašajo trendy izgled in prijetno vzdušje. Lep videz in nezahtevno vzdrževanje napenjalnih rjuh Jollein bosta razsveselila mamice in mehko udobje posteljnine otroke.

Šifra izdelka: 511-565-00001
EAN: 8717329301818

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Jersey White napenjalne rjuhe iz kolekcije otroške posteljnine Jollein so izredno mehke in prijetne za spanje. Odlikuje jih velika vpojnost in raztegljivost materiala, ki omogoča preprosto namestitev rjuhe in enostavno vzdrževanje. Bombažni jersey je v primerjavi s klasično bombažno tkanino raztegljivejši in mehkejši. 

V nizozemskem podjetju Jollein so poskrbeli za moden in trendy izgled posteljnine. Ambientalne barve sledijo času, okusu in željam mamic. Kakovostna posteljnina za udoben spanec Jollein.

Mere napenjalne rjuhe ustrezajo velikosti vzmetnice 70x140/75x150. Otroška rjuha je strojno pralna na 40°C in se lahko lika. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Napenjalna rjuha, 70x140 cm Jersey White

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.