Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Napenjalna rjuha Terry 60x120 cm Soft Pink

Jollein
7.192 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 8,99 €

Akcijska cena 7,19 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,19 €
Quick overview:

Mehka in raztegljiva Jollein Napenjalna rjuha Terry 60x120 cm Soft Pink za udobno nameščanje posteljice!


Lepo raztegljiva napenjalna jogi rjuha za otroško posteljico iz mehkega 100% jersey bombaža se preprosto namesti in zaščiti vzmetnico.  Mehkoba bombažne jersey tkanine nudi prijeten dotik koži in spanju otroka daje potrebno udobje. Jogi rjuha Jollein Terry 60x120 cm Soft Pink ima visoko vpojnost in kakovostno bombažno pletivo bo poskrbela za odvajanje odvečne vlage telesa med spanjem.


Elastično pletivo in moden dizajn napenjalne rjuhe Jollein za zaščito in odličen videz posteljice.


Otroška posteljica 120x60 bo z mehko in udobno napenjalno rjuho Terry 60x120 cm Soft Pink vedno lepo nameščena. Moden izgled kakovostnih napenjalnih rjuh prinaša v otroške sobe nov, svež trendy izgled in ustvari prijetno vzdušje. Mehko in toplo udobje med spanjem bo razsveselilo otroka, nezahtevno vzdrževanje posteljnine pa mamo. Jollein napenjalna rjuha 120x60 Soft Pink se za še boljšo zaščito otroške posteljice lahko uporabi v kombinaciji s kakovostno nepremočljivo rjuho. Nepremočljiva rjuha 60x120cm Soft Pink, ki jo podložiš pod napenjalno pa bo odlično opravila z vsakim neljubim vdorom tekočine v vzmetnico!

Gremo na babyshower in želimo nekaj podariti nosečki? Ni problema, lepo in koristno darilo za novorojenčka in nosečnico bo razsveselilo oba.

Šifra izdelka: 550-507-00088
EAN: 8717329356146

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Enostavno namestite in zaščitite otroško vzmetnico z napenjalno rjuho za otroško posteljico Jollein Terry 60x120 cm Soft Pink. Fine rjuhe iz 100% bombažnih vlaken se ponašajo z veliko vpojnostjo in so zelo prijetne na dotik. Otroku nudijo potrebno udobje med spanjem in mami preprosto vzdrževanje.

  • Velikost 60x120 cm.
  • Kakovost materiala 100% jersey bombaž.
  • Barva Pink.
  • Zaščitite vzmetnico za otroško posteljico s to osnovno mehko rjuho v beli barvi. Za najboljšo zaščito otrošje posteljice in jogija namestite to napenjalno rjuho čez debelejšo nepremočljivo rjuho Jollein.
  • Z velikostjo 60 x 120 cm je rjuha primerna za zibelko, posteljico in zaščito vozičeka. S širino 60 cm se prilega tudi širši otroški posteljici. Raztegljiva tkanina se lepo raztegne in namesti.
  • Pranje v stroju do 40°C. Ne sušiti v sušilnem stroju, lahko se likajo.

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973!

Zakaj imamo radi Jollein?

Jollein je popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Napenjalna rjuha Terry 60x120 cm Soft Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.