Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Slinček silikonski Nougat

Jollein
8.792 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 10,99 €

Akcijska cena 8,79 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 8,79 €
Quick overview:

Slinček iz silikona je res pravi izum, z Jollein Nougat je otrok lahko za mizo živahen!


Z 21 x 26 cm velikim slinčkom iz mehkega in upogljivega 100% silikona, lahko otrok vadi samostojno prehranjevanje. Lonček jogurta ali rezina melone bosta varno potovala od rok do ust malega jedca.? S tem preprosto oblikovanim slinčkom bodo oblačila ostala nepopacana. Tudi tekočin ne prepušča skozi oblačila. Ker otroku vedno hrana kaplja po bradi med hranjenjem se bo ta ujela v spodnji del slinčka. In po vsem eksperimentiranju s hrano in pijačo bo oblačilo ostalo čisto in vi sproščeni. Izprazniš žep slinčka in ga vržeš v pomivalni stroj. Pranje končano!


JOLLEIN Silikonski slinček je nepremočljiv, priročen, praktičen in zelo uporaben slinček!


Sllinček Jollein je odlična zaščita za male jedce. Dojenčki in malčki, ki so še nevešči rokovanja s hrano ga nujno potrebujejo. Nepremočljivi slinčki iz silikona Jollein so prava izbira za najmlajše! Skrbno izdelan in iz kakovostnih materialov je zelo uporaben in se preprosto namesti. Praktično zapiranje slinčka z ježkom na hrbtni strani zagotavlja, da ga otrok ne more sneti. Mamici omogoča preprosto nameščanje in odstranjevanje. 


Moden dizajn Nougat in funkcionalnost - Slinčki Jollen iz mehkega silikona. 


Kakovostni in skrbno oblikovani Jollein slinčki so odlični za dojenčke in otroke do 2. leta. Preprosto nameščanje slinčka in odstranevanje po hranjenju bosta poskrbela, da oblačila otroka ne bodo okrašena s hrano. V žepek na slinčku se lovi hrana, ki ne pade na tla in mamicam slinček Jollein prihrani veliko dela. Ustvarjalni malčki izkoristijo vsako priložnost za ustvarjanje, ne glede na to ali rišejo z barvicami ali s hrano. Modna in trendy linija slinčkov Jollein omogoča, da malčki sedaj to počnejo v velikem stilu. Brez packarije!


Idealen slinček tudi za samostojno hranjenje in učenje hranjenja.

Šifra izdelka: 029-007-00093
EAN: 8717329363984

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Priročen in vodoodporen Jollein Nougat slinček za dojenčke se preprosto namesti in ostane na svojem mestu. S slinčkom zaščitimo oblačila otroka. Slinček za hranjenje ima žepek in zmanjša možnost,da pada hrana na tla. Materiali iz katerih so izdelani silikonski slinčki Jollein so odporni na madeže, lažje se čistijo in se hitro sušijo.

Podrobnosti izdelka:

  • Širina izdelka: 21 cm
  • Dolžina izdelka: 26 cm
  • Material: 100% silikon
  • Barva: Bež
  • Nastavljiva po dolžini
  • Globina izdelka: 3 cm
  • Teža izdelka: 92 gramov
  • Kolekcija: 21/22

Po uporabi se slinček preprosto splakne s tekočo vodo ali očisti z mokro krpo. Priporočeno je čiščenje slinčka takoj po uporabi. Večji ali zasušeni madeži se lahko perejo strojno. Material slinčka se hitro posuši.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Slinček silikonski Nougat

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.