Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Tetra plenice 70x70 cm Wild Flowers (3 kos)

Jollein
11.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Mehke in modne barvne tetra plenice Wild Flowers za nežno nego dojenčka! 


Priročna in vsestransko uporabna hidrofilna bombažna tkanina mehke tetra plenice je idealna za nego dojenčka. Velika vpojnost in nežna mehkoba tetra plenice Jollein Wild Flowers dojenčka po kopeli nežno obriše in posuši. Vsestransko uporabne tetra plenice potiskane v ljubkem potisku breskvic so dovolj velike tudi za udobno povijanje dojenčka v štručko po kopeli. Štručkanje dojenčka in swaddling povijanje bo še bolj prijetno, če jih damo za kratek čas pogreti v sušilni stroj. 


Jollein tetra plenice s potiskom Wild Flowers so eye catcher in must have za vsako mamo in dojenčka.


Vsestranska uporabnost vpojne hidrofilne tkanine mehkih bombžnih plenic navduši. Bombažni muslin je mehka, lahka, zračna in izrazito vpojna tkanina, ki jo obožujemo že na prvi dotik. Modno potiskane tetra plenice Jollein Wild Flowers se lepo ujamejo v vsakem interierju. Pisane tetra plenice imajo umirjen dizajn in jih je preprosto kombinirati z drugimi izdelki za nego dojenčka. 

Vsestransko uporabne omogočajo mami in dojenčku veliko načinov uporabe. Velikost je pravšnja za povijanje in obnesejo se pri hranjenju dojenčka kot priročen slinček. Zračnost in lahnost musllina se odlično obnese v toplejših dneh, ko jih uporabimo kot lahko pokrivalo. Idealne so tudi za uporabo kot brisačke. Vedno dobrodošle in uporabno mehke tetra plenice Jollein so zelo vpojne, idealne za previjanje in za podiranje kupčka po obroku.  

Šifra izdelka: 535-855-66059
EAN: 8717329365902

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Bombažni muslin je fina hidrofilna tkanina z veliko vpojnostjo. Zelo mehka, zračna in lahka tkanina je univerzalno uporabna in nežna do občutljive dojenčkove kože. Prikupen dizajn bombažnih plenic iz muslina se odlično vključi v trendy izgled vsake mame in njenega dojenčka. Velika uporabnost Jollein tetra plenic se dobro izkaže doma, na sprehodu, izletu ali potovanju.

  • Velikost plenice: 70 x 70 cm, 3 kosi v kompletu.
  • Sestava: visoko vpojen 100% muslin bombaž.
  • Vzdrževanje: strojno pranje do 60°, likanje.
  • S pranjem postajajo pleničke vedno mehkejše.
  • Barva bela s potiskom.
  • Potisk Wild Flowers.

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973!

Popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelkov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Tetra plenice 70x70 cm Wild Flowers (3 kos)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.