Več pogledov

Kidzroom

KIDZROOM Otroški nahrbtnik Bambi Again

Kidzroom
16.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

16,95 €
Quick overview:

Kidzroom Bambi je živahen otroški nahrbtnik, ki čaka samo nate!


Moden oprtnik za deklice je popoln rukzaček za v šolo, enodnevni potep ali tudi za priljubljeni 'sleepover' to je prespati pri prijateljici, dedku in babici. Bambi Again nahrbtnik je izdelan iz recikliranega poliestra in je trajnosten izdelek, ki skrbi za okolje. Roza barva s potiskom malih sivih zajčkov je vrhunska barvna kombinacija in Bambi, ki kuka z žepka otroškega nahrbrtnika je odličen sopotnik za v vrtec ali šolo. Pomembne igrače, knjige, zvezki, posodica za malico ali dodatna oblačila potrebujejo pomemben prostor in z otroškim nahrbtnikom Kidzroom Bambi Again ga tudi dobijo.


Trendy Kidzroom otroški nahrbtniki so never out of style!


Super-cute potisk in pink barvna kombinacija s sivimi zajčki otroškega nahrbtnika se odlično dopolnjujejo. Bambi bo navdih za vsak potep ali odhod na obisk. Zagrabi svoj priljubljeni nahrbtnik in odidi z njim v stilu kamorkoli želiš. Privlačnemu otroškemu nahrbtniku je Kidzroom namenil dovolj prostora za vse kar otrok potrebuje. Kljub temu, da je to kompakten nahrbtnik bo ta dovolj velik za v vrtec, na izlet ali krajši potep.


Kidzroom nahrbtnik za vrtec, šolo, urban obhod mesta ali obisk podeželja.


Bambi Again je imeniten spremljevalec punčki za na katerikoli izlet ali obisk. Drzen in moden izgled otroškega nahrbtnika Kidzroom se dopolnjuje z uporabnostjo. Na njem so udobne in prilagodljive naramnice za lažje nošenje, glavni predal je prostoren in spredni žep z zadrgo priročen. Ker je otroškemu nahrbtniku dodan notranji žep za steklenčko z žejo nikoli ne bo težav. Zanka za obešanje omogoča hitro in preprosto odlaganje nahrbtnika. Našitek z imenom pa bo vsakomur povedal kdo je ponosna lastnica nahrbtnika! Kidzroom otroškemu nahrbtniku lahko rečemo poleg tega, da je super trendy še to, da skrbi za okolje. Trajnostni aspekt je v materialu nahrbtnika, ki je izdelan iz 100% razgradljivega poliestra.

Šifra izdelka: 076-2052
EAN: 8712645283190

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Otroški nahrbtniki KIDZROOM z otroci, k jih nosijo so zagotovo enih najbolj 'kul' v mestu! Nizozemski izdelovalec otroških nahrbtnikov je poskrbel za kolekcije polne prikupnih trendovskih oblik. ki sledijo modnemu dogajanju, željam otrok in mamic.

Otroški nahrbtniki za vrtec, obisk k babici ali na izlet? Velikosti in prilagojenost otroških nahrbtnikov Kidzroom različni uporabi, jih dela primerne za vsak dan in vsako priložnost. Nahrbtniki so izdelani iz kakovostnih in udobnih materialov.

Z Design du Jour oblikovanjem otroških nahrbtnikov Kidzroom vedno sledi trendom in poskrbi za sodoben videz svojih izdelkov, otrok in mamic, ki jih uporabljajo.

Material 100% razgradljiv poliester by Waste2Wear.

Podobnosti izdelka:

  • Velikost 31 x 22 x 9 cm.
  • Glavni predal, zunanji žep z zadrgo, notrani žep za steklenčko.
  • Našitek za ime.             
  • Material 100% razgradljiv poliester by Waste2Wear.
  • zanka za obešanje nahrbtnika.
  • Nastavljive in udobno podložene naramnice.
  • Barva siva/roza.
  • Poslikava Bambi Again.
  • Višina otroka 110 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Kidzroom

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIDZROOM Otroški nahrbtnik Bambi Again

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.