Več pogledov

Kidzroom

KIDZROOM Otroški nahrbtnik Mini Pink

Kidzroom
29.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,95 €
Quick overview:

Muce in mavrice, pudrasto roza in ravno prava velikost - Kidzroom otroški nahrbtnik Mini Pink za popolne princeske!


Moden Pink nahrbtnik za vrtec z druščino ljubkih muc in mavric na roza podlagi je popoln nahrbtnik za deklice. Za v šolo, enodnevni potep ali za prespati pri dedku in babici.

Mini Pink je ljubek, mali otroški nahrbtnik, ki se ne ustraši nobene avanture! Pomembne igrače potrebujejo pomemben prostor in z otroškim nahrbtnikom Kidzroom Mini Pink ga tudi dobijo.

Never out of style potisk super-cute muc in mavric otroškega nahrbtnika se odlično dopolnjuje s temno zelenimi in rjavimi dodatki iz veganskega usnja. Pudrasto-roza z zabavnimi mucami bo navdih za vsak potep ali odhod na obisk. Zagrabi svoj priljubljeni nahrbtnik in odidi z njim v stilu kamorkoli želiš.

Privlačnemu otroškemu nahrbtniku Mini Pink, je Kidzroom namenil dovolj prostora za vse kar otrok potrebuje. Kljub temu, da je to kompakten nahrbtnik bo ta dovolj velik za v vrtec, na izlet ali krajši potep.

Torej Mini Pink je imeniten nahrbtnik za vrtec in odličen spremljevalec za na katerikoli izlet ali obisk. Drzen in moden izgled otroškega nahrbtnika Kidzroom se dopolnjuje z uporabnostjo. Na njem so udobne in prilagodljive naramnice za lažje nošenje, glavni predal je prostoren in spredni žep z zadrgo priročen.

Ker je otroškemu nahrbtniku dodan notranji žep za steklenčko z žejo nikoli ne bo težav. Zanka za obešanje omogoča hitro in preprosto odlaganje nahrbtnika. Našitek z imenom pa bo vsakomur povedal kdo je ponosna lastnica nahrbtnika! 

Mini Pink otroškemu nahrbtniku lahko rečemo poleg tega, da je super trendy še to, da skrbi za okolje. Trajnostni aspekt je v materialu nahrbtnika, ki je izdelan iz 100% razgradljivega poliestra.

Šifra izdelka: 030-0984
EAN: 8712645273795

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Otroški nahrbtniki KIDZROOM z otroci, k jih nosijo so zagotovo enih najbolj 'kul' v mestu! Nizozemski izdelovalec otroških nahrbtnikov je poskrbel za kolekcije polne prikupnih trendovskih oblik. ki sledijo modnemu dogajanju, željam otrok in mamic. Otroški nahrbtniki za vrtec, obisk k babici ali na izlet? Velikosti in prilagojenost otroških nahrbtnikov Kidzroom različni uporabi, jih dela primerne za vsak dan in vsako priložnost. Nahrbtniki so izdelani iz kakovostnih in udobnih materialov. Z Design du Jour oblikovanjem otroških nahrbtnikov Kidzroom vedno sledi trendom in poskrbi za sodoben videz svojih izdelkov.

  • Velikost 31 x 23 x 9 cm
  • Glavni predal, zunanji žep z zadrgo, notrani žep za steklenčko
  • Našitek za ime, zanka za obešanje nahrbtnika
  • Nastavljive podložene naramnice
  • Material 100% razgradljiv poliester by Waste2Wear

Dodatne informacije

Proizvajalec Kidzroom

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIDZROOM Otroški nahrbtnik Mini Pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.