Več pogledov

Kidzroom

KIDZROOM Otroški nahrbtnik Minnie Mouse My First Friend

Kidzroom
14.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,95 €
Quick overview:

Otroški nahrbtnik Kidzroom Minnie Mouse My First Friend je velik 31x22x9cm in ravno pravi za vašo punčko!


To je srčkan otroški nahrbtnik Minnie Mouse My First Friend, ki ga bo vaš otrok želel vzeti povsod s seboj. Ta zabaven nahrbtnik iz kolekcije Minnie Mouse ima ljubek potisk priljubljene miške. Otroški nahrbtnik za vrtec Kidzroom SMinnie Mouse My First Friend ima priročen sprednji žep z zadrgo za manjše predmete, ki jih je treba prenašati. Velik glavni predal ima priročno dvojno zadrgo in nudi prostor za posodico za malico ali dodaten komplet oblačil. Nahrbtnik lahko nosiš z ročajem zgoraj ali na hrbtni strani z nastavljivimi naramnicami.

Modna Pink barva z zabavnim potiskom Minnie Mouse. Velikost 31 x 22 x 9 cm.

Šifra izdelka: 088-1276
EAN: 8712645275690

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Ali imaš tudi ti doma malega popotnika, ki si rad oprta svoj najljubši otroški nahrbtnik Kidzroom Minnie Mouse My First Friend in jo elegantno mahne v vrtec ali na potep?

Kidzroom nahrbtnik za vrtec ima originalen dizajn Minnie Mouse My First Friend na sprednji strani. Zelo zabavne podobice otroškega nahrbtnika Kidzroom te navihano gledajo in vabijo na nov potep. Nahrbtnik ima priročen sprednji žep z zadrgo za manjše predmete, ki jih je treba vedno imeti s seboj. Velik glavni predal ima priročno dvojno zadrgo in ponuja prostor za posodico za malico ali dodaten komplet oblačil. Priročno, ko vaš malček vzame nahrbtnik seboj v vrtec ali šolo. Nahrbtnik lahko nosiš z ročajem na vrhu ali na hrbtni strani z nastavljivimi podloženimi naramnicami.

Moden nahrbtnik je popoln rukzaček za v šolo, enodnevni potep ali tudi za priljubljeni 'sleepover' pri prijatelju ali prijateljici, dedku in babici. Modno oblikovan in trpežen nahrbtnik je vrhunsko zabaven in odličen sopotnik za v vrtec ali šolo. Pomembne igrače, knjige, zvezki, posodica za malico ali dodatna oblačila potrebujejo pomemben prostor in z otroškim nahrbtnikom Kidzroom ga tudi dobijo.

Trendy Kidzroom nahrbtniki so never out of style! Super-cute potisk Minnie Mouse My First Friend in uspešna barvna kombinacija otroškega nahrbtnika se odlično dopolnjuje. Takšen nahrbtnik za otroke bo vedno dal navdih za vsak potep ali odhod na obisk. Zagrabi svoj priljubljeni nahrbtnik in odidi z njim v stilu kamorkoli želiš. Privlačnemu otroškemu nahrbtniku je Kidzroom namenil dovolj prostora za vse kar otrok potrebuje. Kljub temu, da je to kompakten nahrbtnik bo ta dovolj velik za v vrtec, na izlet ali krajši potep.

Kidzroom Minnie Mouse My First Friend nahrbtnik za vrtec, šolo, urban obhod mesta ali obisk podeželja. Kidzroom je imeniten spremljevalec fantku ali punčki za na katerikoli izlet ali obisk. Drzen in moden izgled otroškega nahrbtnika Kidzroom se dopolnjuje z uporabnostjo. Na njem so udobne in prilagodljive naramnice za lažje nošenje, glavni predal je prostoren in sprednji žep z zadrgo priročen. Ker je otroškemu nahrbtniku dodan notranji žep za stekleničko z žejo nikoli ne bo težav.

Dodatne informacije

Proizvajalec Kidzroom

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: KIDZROOM Otroški nahrbtnik Minnie Mouse My First Friend

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.