NA IG & FB VSAK DAN NOVA KODA ZA POPUST! SPREMLJAJ NAS!

Več pogledov

Learning Resources

LEARNING RESOURCES Fina motorika Helping Hands Set

Na zalogi

12,99 € Cena:
12,99 Cena:
Quick overview:

Fina motorika Helping Hands Set je komplet štirih orodij za razvoj fine motorike od 3. leta dalje!


Fina motorika pri otroku se hitreje in preprosteje razvija, če mu omogočimo primerne igrače za razvoj. Vsak razvojno obdobje ima svoje potrebe in vaš malček pri dveh in pol letih bo že z veseljem ugotavljal kako spretne prstke ima. Sploh, če ima Helping Hands Set, ki ga je Learnig Resources poblikoval posebej zanj. Zvijanje, stiskanje, zajemanje so aktivnosti drobnih prstkov in ročic, ki gradijo male mišice.

Štiri najboljša Learnign Resources orodja za malčke in predšolske otroke so ta Helping Hands Set. Dve različni zajemalki, robustna pipeta in pinceta so tisto kar ravnokar potrebuješ. Fina motorika aktivnosti, igre in vaje potekajo s tem zabavnim kompletom iz dneva v dan. 

Uporabi ta fino-motorični komplet in pomagaj otroku razviti fino motoriko in spretnosti še pravi čas. Tako, da bo dobro pripravljen na čas, ko začne rezati s škarjami, se samostojno obuvati in oblačiti, pa tudi pisati seveda!

Šifra izdelka: LER5558

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Learning Resources Helping Hands komplet za razvoj fine motorike ti bo v veliko pomoč, da vidiš kaj najbolje deluje pri otroku. Idealen je za otroka v razvojnem obdobju od dveh in pol do treh let. Ko med igro s fino motoričnim kompletom opazuješ malčka vidiš kaj otrok najraje uporablja in kaj mu je všeč. Otroci imajo zelo radi zajemalke, zato sta v kompletu dva kosa z različnimi mehanizmi.

KaJ je razvita fina motorika pri otroku? Razvita fina motorika je povezano delovanje majhnih mišic v rokah, zapestjih in prstih, ki delujejo usklajeno z očmi. Razvite fino motorične sposobnosti otroka so nujne za risanje, pisanje, prijemanje majhnih predmetov ali igrač. Tudi vezanje vezalk in zapenjanje oblačil bo otrok veliko bolje in prej obvladal, če mu omogočimo fino motorične igrače za razvoj fine motorike med igro.

Podrobnosti igrače:

  • Razvojne spretnosti in Izobraževalne koristi - fino motorične sposobnosti, koordinacija oko-roka, reševanje problemov.
  • V kompletu so Gator Grabber Tweezers™, Handy Scoopers™, Twisty Droppers™, Squeezy Tweezers™
  • Gator Grabber Tweezers™ meri 102 mm, Handy Scoopers™ meri 152 mm, Twisty Droppers™ meri 152, Squeezy Tweezers™ meri 123 mm.
  • 2 x zajemalka, 1x pinceta, 1 x pipeta.
  • Starost 3 -7 let.

Dodatne informacije

ProizvajalecLearning Resources

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LEARNING RESOURCES Fina motorika Helping Hands Set

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.