Več pogledov

Learning Resources

LEARNING RESOURCES Magneti za otroke Podkev - 1 kos

Learning Resources
5.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

5,99 €
Quick overview:

Magneti za otroke Podkev (1 kos) Learnig Resources so veliki 12,7 cm in imajo ročaj za enostaven prijem! 


Kam vse lahko pritrdiš magnet ti povedo otroški magneti Learning Resources. Kako delujejo magneti za otroke? Tako kot vsi drugi! Zato je za tovrstne razprave najbolje kar uporabiti te vzdržljive, v trpežno plastiko oblečene magnete v obliki podkve.

Learning Resources magneti Primary Science® Mighty Magnets v obliki podkve so na voljo v 6 mavričnih barvah. Pri pošiljanju izberemo naključno barvo. Če želiš določeno barvo jo vpiši v komentar. Izbrano barvo pošljemo, če bo le na voljo.

Starost 3+

Šifra izdelka: LER0790
EAN: 0765023807905

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Impresivno zabavne izobraževalne igrače Learning Resources v obliki magnetne podkve poskrbijo za srečo vašega doma in otroško veselje. Zabavno močni magneti poučne igrače za otroke Podkev z lahkoto privlačijo kovino in otroško pozornost. Magnetne igrače so zaradi skrivnostnih magnetnih polov pri otrocih zelo priljubljene. Atraktivno oblikovana magnetna igrača podkev nudi otroku odličen oprijem za igranje. Severni in južni tečaj kjer so doma magnetni poli bosta takoj spoznala magnetno privlačnost priljubljene montesssori igrače za otroke od 3. leta dalje.

Raziskovanje sveta magnetizma s takšnim atraktivnim otroškim magnetom bo prava pustolovščina za otroka! Magnetni poli povzročajo pravo zmešnjavo in ta je povod za obilo smeha in zabave.

Magnetne igre so za otroka so izredno zanimive, saj otrok lahko sam poskusi kaj magnet privlači in kaj ne. Mali znanstvenik bo hitro ugotovil, da je to imenitna kreativna igrača s katero bo spoznaval kako delujejo sile privlačnosti. Čudovito in izvirno darilo za otroke. Tako za fante kot za deklice.

Dodatne informacije

Proizvajalec Learning Resources

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LEARNING RESOURCES Magneti za otroke Podkev - 1 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.