Več pogledov

Little Dutch

LITTLE DUTCH Otroška delavnica

Little Dutch
99.95 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 119,95 €

Akcijska cena 99,95 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 99,95 €
Quick overview:

Na daleč prepoznavna otroška delavnica v Little Dutch stilu!


Imenitna otroška delavnica je v celoti izdelana iz lesa, ki ga je priljubljeni Little Dutch odel v trendy mint barve. Preprost dizajn otroške delavnice Little Dutch, s svojim jasnim oblikovanjem privlači tako deklice kot fantke.

Trdno izdelano otroško delavnico z orodjem Litle Dutch bomo z veseljem uporabljali za igro in preizkus ročnih spretnosti otroka. Mali mojstri bodo v otroški delavnici z vključenim lesenim orodjem hitro postali najfinejši poznavalci obrtne umetnosti!

Lesena otroška delavnica LITTLE DUTCH iz kolekcije MInt, je kraj za igro, kjer se bodo mali obrtniki hitro razveselili svojih delovnih rezultatov. 48 delni set orodja in dodatkov v otroški delavnici omogoča fantkom in deklicam, da bodo poskrbeli za vsa potrebna dela, ki jih je potrebno opraviti

Trdna zasnova lepo oblikovane otroške delavnice omogoča preprosto shranjevanje otroškega orodja in pribora. Primerna je za vsako otroško sobo ali katerikoli drug prostor. Preprosto in prepoznano oblikovanje Little Dutch bo poskrbelo, da se bo delavnica zelo dobro ujela v vsak interier.

Velika, trdna in lepa lesena otroška delavnica LITTLE DUTCH bo obogatila igro vlog v vsakem domu. Nevsiljiv a privlačen izgled bo navdušil tudi starše

Šifra izdelka: LD7079
EAN: 8713291770799

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kompaktna, trdna zasnova, kakovostna izdelava in preprost dizajn lesene otroške delavnice LITTLE DUTCH jo dela primerno za vsak dom. Otroško orodje in dodatki - 41 kosov zagotavljajo, da bo lahko vse delo opravljeno. Vsa hišna popravila, imenitno igro vlog, veliko zabave in razvoj veščin otroka dobite z eno delavnico - LITTLE DUTCH iz kolekcije Mint.

Podrobnosti delavnice:

  • Dimenzije 86 x 36 x 55 cm.
  • Material les.
  • Vsebina 48 kosov.
  • 40 kosov orodja in pripomočkov za delov v otroški delavnici, lesen delovni pult, 1 otroški pas z orodjem.
  • Starost 3 +

Dodatne informacije

ProizvajalecLittle Dutch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: LITTLE DUTCH Otroška delavnica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.