Več pogledov

Scoot&Ride

SCOOT&RIDE Otroški skiro Highwaykick 2 Lifestyle Leopard

Scoot&Ride
63.92 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 79,90 €

Akcijska cena 63,92 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 63,92 €
Quick overview:

Scoot&Ride otroški skiro Highwaykick 2 Lifestyle Leopard je pravi skiro za otroke 2 do 5 let, ki bodo podili svojega Loeparda po ulicah in parkih v super stilu!


Scoot&Ride Highwaykick 2 lifestyle Leopard je idealen skiro za otroke od 2 do 5 let. Popolnoma odtranljivo krmilo je super lahko, v celoti se odstrani in zlahka shrani. Leopardji skiro je prava izbira za spretne nove akrobate in vse voznike od 89 do 118 cm. Odstranljivo krmilo omogoča zelo enostaven transport in shranjevanje skiroja v avtomobilu, garaži, otroški sobi doma ali kjerkoli si z njim. Zelo kakovosten otroški skiro je izdelan iz trpežnih materialov in zagotavlja 100% zabavno vožnjo za dolgo, dolgo časa.

Malemu vozniku bodo med dinamičnim poganjanjem skiroja kul barve Highwaykick 2 lifestyle Leopard v elegantno črno-zlati kombinaciji dale še posebno prepoznavnost. Voznik ali voznica skiroja  Highwaykick 2 lifestyle Leopard, bosta zagotovo postal-a najbolj kul modela na mestnih ulicah. Za veselo poganjanje skiroja in udobno vožnjo otroka od 2. do 5. leta bo poskrbel tvoj novi Highwaykick 2 lifestyle Leopard.

Highwaykick 2 lifestyle Leopad je prava izbira za starost 2-5 let in telesno višino  89-118 cm. Leopard ima novo lahko desko za poganjanje - kickboard, ki prenese do 50 kg teže voznika. Novo oblikovana deska z dodanim močnim trakom s proti drsnim oprijemom poskrbi, da bodo stopala ostala tam kjer morjo biti. Višina krmila je 70 cm, celotna teža skiroja pa je lahnih 3,1 kg. Lahko in odstranljivo krmilo, PU kolesa za stabilno in tiho vožnjo so klasika dobrega skirojčka. Nad sprednjimi kolesi je dodan tudi mali prtljažniček za shranjevanje v katerega si shraniš kar potrebuješ na svoji atraktivni vožnji. Z mehkim TPR zapiranjem storage box-a poskrbimo da ostane vse na svojem mestu.

Šifra izdelka: 96524
EAN: 4897033965248

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI HIGHWAYKICK 

Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle Leopard je inovativno dizajniran otroški skiro na tri kolesa in idealen ulični spremljevalec za otroke od 2 do 5 let. Voznika njegove starše in vse mimoidoče vedno znova navduši s kul in modnimi barvami. Mehka in tiha kolesa poskbijo za še več udobja med vožnjo skiroja. Poleg poebne atraktivnosti Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle Leopard, zagotavlja največjo možno stabilnost z dvema večjima sprednjima in enim zadnjim majnšim kolesom z zavoro.

Priporočila za  udobno vožnjo in varno poganjaje naokoli s Scoott&Ride skirojem Highwaykick 2 lifestyle Leopard!

Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle Leopard naj se uporablja ob nadzoru odrasle osebe, ki bo poskrbela tudi, da bo voznik primerno obut in oblečena. Otrok naj bo med vožnjo s skirojem vedno zaščiten z ustrezno veliko in kakovostno čelado. Vožnja v mraku ali ponoči zahteva še več pozornosti tudi na dobro osvetljenih ulicah. Izogibaj se vožnji s skirojem v bližini stopnic, na bazenu in cestišču. Redno preverjaj tehnično stanje skiroja, tako bo Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle Leopard vedno tvoj najboljši skiro za otroke od 2. do 5. leta. V primeru vidno prevelike obrabe ali poškodb skiroja ne uporabljaj do povrnitve v brezhibno stanje.

Tehnične podrobnosti skiroja za otroke Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle Leopard:

  • Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle Leopard je pameten skiro z dvema velikima kolesoma spredaj in majhnim kolesom zadaj z dobrimi zavorami. Skiro za otroke ima široko ploščo, na kateri otrok stabilno stoji. Plošča je prevlečena s trpežno nedrsečim trakom in stopala so namestu kjer želiš. Nad sprednjimi kolesi je praktična torbica za shranjevanje. Celotno krmilo je mogoče odstraniti, tako da je Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle Leopard enostavno shraniti. Kolesa so iz tihe PU gume, ki ne drsi.
  • Priporočena starost: 2 leti +
  • Priporočena višina: 89-118 cm
  • Največja teža: 50 kg
  • Višina krmila: 70 cm
  • Scoot&Ride Highwaykick 2 Lifestyle - Stil Leopard

Dodatne informacije

Proizvajalec Scoot&Ride

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCOOT&RIDE Otroški skiro Highwaykick 2 Lifestyle Leopard

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.