Več pogledov

Small Foot

SMALL FOOT Didaktična kocka - pastel

Small Foot
29.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,99 €
Quick overview:

Didaktična kocka Pastel je dobro pripravljena na velike razvojne korake za male otroke!


Didaktična ali aktivnostna kocka je že dolgo priljubljena razvojna lesena igrača. Otroku od 12. meseca dalje omogoča obilo zabavne igreučenja in razvoja. Kakovostna lesena aktivnostna kocka Small Foot je multi-funkcijska igrača, ki ponuja otroku številne zabavne nivoje igre. Je didaktična lesena igrača, k raste z otrokom in vzporedno s tem, zanimanje otroka za njo.

Aktivnosti na leseni didaktični kocki predstavijo otroku številne zabavne izzive, ki jih otrok skladno z razvojem rešuje. Medtem, ko otrok ugotavlja kako delujejo aktivnosti na petih straneh didaktične kocke, razvija logiko in krepi fino motoriko.  Kasneje se uči celo zgodnjih matematičnih veščin, spoznava osnove delovanja ure.

Aktivnostna kocka Small Foot je bogato opremljena lesena razvojna igrača. Leseni liki in vtikanka so odlični za prvo učenje barv in razlikovanja oblik. Na vrhu je snemljiv labirint, ki je odličen za razvoj koordinacije oko-roka. Atraktivni zobniki in drsniki za še več pozornosti in koncentracije! Ura je primerna za učenje osnovnega delovanja ure. 

Večina otrok prične razvijati veščine reševanja problemov in koordinacijo oko-roka med 15. in 18. mesecem starosti. Razlikovanja oblik pa bi moral obvladati pri dveh letih starosti. Didaktične kocke Small Foot Pastel so primerna za igro in razvoj otroka že od 12. meseca dalje. To daje otroku pravi čas za raziskavo in zabavo.

Didaktično kocko Small Foot krasi lastnost, da ni prevelika in omogoča otroku dovolj zabavne igre. Ne zavzema prostora, je priročna in lepo oblikovana aktivnostna kocka se odlično poda vsakemu prostoru.

Zabavno igranje za razvoj in znanje od 12. meseca dalje!

Šifra izdelka: 11724
EAN: 4020972117243

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Sestavi, povleci, obrni, zapelji, vtakni, potegni različne elemente na aktivnostni kocki Pastel. Aktivnostna igrača didaktična kocka ponuja obilo zabave in razvojnih učinkov za malega ogroka od 12. meseca dalje. Barve, oblike, razvrščanje, bogatenje besednega zaklada, urjenje fine motorike in razvoj koordinacije oko-roka so le nekateri od razvojnih učinkov in koristi za otroka med igro z didaktično kocko Small Foot Pastel. Učinkovita in kakovostna aktivnostnan igrača za najmlajše se odlično izkaže vsakič, ko jo pomudimo otroku za igro.

Dimenzije didaktične kocke Pastel: 30 x 15 x 15 cm, igralna višina 18 cm, skupna višina z labirintom 30 cm.. Starost 12m+

Dodatne informacije

Proizvajalec Small Foot

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMALL FOOT Didaktična kocka - pastel

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.