Več pogledov

Tender Leaf Toys

TENDER LEAF Lesene kocke Pikapolonica

Tender Leaf Toys
13.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,99 €
Quick overview:

Pikapoplonica Tender Leaf - Vedno zimzelene 4 lesene kocke!


Štiri lesene kocke so klasična lesena igrača za najmlajše, ki predstavlja vedno pravo izbiro lesene igrače za darilo! Nujna razvojna igrača za vsakega malega otroka od 18. meseca dalje. Med igro z lesenimi kockami Tender Leaf Pikapolonica otrok razvija  veščino uporabe dlani in prstov - fino motoriko. Nujna spretnost, ki je otroku potrebna za vsa opravila. Razvija usklajenost roka-oko in zgodnji razvoj logičnega razmišljanja. Razvojni učinki preprostih lesenih kock so neprecenljivi za zgodnji razvoj otroka.

Lepo upodobljeni travniški prizori živalic in sonček nastopajo na šestih straneh lesenih kock. Ena za vsako stran. Ko otrok kocke pravilno sestavi je za vztrajnost nagrajen z ljubko podobo ene od domačih živalic. Seveda je to odlična priložnost, da ga učimo tudi kako se sestavljena žival oglaša, kako izgleda in kaj počne v svojem okolju. Zabavno!

Zabavno in  priročno je tudi to, da se lesene kocke po končani igri hitro pospravijo in so vedno nared za igro. Z lesenimi kockami Tender Leaf Pikapolonica se lahko otrok praktično igra kjerkoli.

Tender Leaf so kakovostne lesene kocke za otroke z gladko končno obdelavo in pobarvane z otroku prijazno barvo, odporno na slino. Z lesenimi kockami Pikapolonica je učna izkušnja za male otroke varna in zabavna.

Priporočeno za igro, učenje in razvoj otroka od 18. meseca dalje!

Šifra izdelka: 4608452
EAN: 0191856084525

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE:

Preproste grafične podobe na lesenih kockah so ilustrirane v toplih, svetlih barvah. Za oko in otip zelo prijetne lesene kocke Tender Leaf Pikapolonica so kakovostno izdelane in lično zapakirane v škatlici s prozornim okencem. Sestavljanje šestih živalskih prizorov predstavlja prikupen izziv za malčka, ki med sestavljanjem lesenih kock vadi in krepi usklajenost oko-roka, prostorsko zaznavo, logiko in osredotočenost.

Starost 18 + mesecev. Velikost sestavljenih kock 102 x 102 x 43 mm. Teža 182 g. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Tender Leaf Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: TENDER LEAF Lesene kocke Pikapolonica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.