Več pogledov

Edx Education

EDX Žebljički za otroke Geo FunPlay

Edx
39.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

39,99 €
Quick overview:

EDX Žebljički za otroke Geo FunPlay - Najboljše in nagrajene igrače za predšolske otroke!


Otrok bo zelo užival med igro potiskanja in puljenja žebljičkov v matično ploščo žebljičkov za otroke EDX Geo FunPlay. Priljubljeno otroško opravilo lovljenja in prijemanja manjših predmetov, ki jih je potrebno potem še nekam vstaviti je kot nalašč za najboljš razvoj fine motorike. Če želiš, da bo ob tem še kreativen potem so ti Geo FunPlay žebljički najboljši. 


Ustvarjanje za otroke že od 18. meseca dalje je z žebljički Geo Funplay več kot zabavno. 


Pa ne samo, da malček z žebljički za otroke lepo ustvarja, ampak so tile veliki žebljički prave razvojne igrače. Takšne najboljše, ki poskbijo za velik psiho-motoričen napredek otroka že v najzgodnejšem razvojnem obdobju. Velik igralni set vsebuje kar 24 žebljičkov v treh oblikah in štirih osnovnih barvah. Ti se vstavljajo v dve plošči različnih oblik. Ena je okrogla in ena je pravokotna. Dodan je tudi trpežen pladenj za shranjevanje žebljičkov. Žebljički zagotovo sodijo med najboljše igrače za razvoj fine motorike in kritičnega razmišljanja malčkov o 18. meseca dalje.

Zabavno igranje za razvoj in znanje malčka od 18. meseca dalje.

Šifra izdelka: EDX39482
EAN: 4713057205927

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

EDX Funplay so najbolj pametna izbira igrače, ko gre za zabavno učenje. Pre-School awards 2021 - Zlato nagrado za najboljše poučne igrače za predšolske otroke so dobile tudi ti EDX Žebljički za otroke Geo Funplay. To so pametne igrače za pametne otroke, ki iskrijo domišljijo, dajo navdih učenju in naredijo poučevanje zabavno. Pattern Blocks so vir igre in hkrati prijetno orodje za zgodnje učenje matematike na zabaven način.

Pametne igrače za najmlajše otroke so takšne, da malčka spodbujajo k poučni igri in razvijajo motorične spretnosti.

Otrok se ne igra, da bi se učil ampak se uči, ker se igra. In če je igrača res pametna potem sledi temu preprostemu a zvitemu konceptu Funplay igre za malčke. To zmorejo le najboljše poučne igrače za otroke in EDX Pattern Geo Funplay to zagotovo so. Igrača in hkrati priljubljeno orodje za učenje, ki malčka na zabaven način uči barv, vzorcev, razvrščanja in prvega štetja.

Poučne igrače za otroke EDX Geo FunPly za zabavno učenje skozi igro.

Žebljički sledijo želji staršev in otrok, da bi bolje in lažje tazvili fino motoriko in se kaj naučili. Za malčka je pomembno, da odide v vrtec dobro pripravljen na nove učne podvige, ki se jih bodo tam uučili. Samozavest otroka raste z znanjem in s pravimi poučnimi igračami bo otrok samozavest tudi pridobil. Tako bodo novi koncepti poučne igre kot so učenje barv, štetja, vzorcev in zaporedij otroku hitro jasni. To pa je že nekaj kajne!

Učenje skozi igro na Funplay način!

Zabavaj se med med igro in razvijanjem veščin in kreativnosti. Razvojnih učinkov igre z otroškimi žebljički je veliko. Izvrstna poučna igrača je idealna za učenje reševanja problemov, sortiranja, ujemanja, vzorčenja, zaporedij in štetja. Priloženih je 25 dvo-stranskih aktivnostnih kartic, ki bodo otroku v veliko pomoč pri igri in učenju. Razvoj fine motorike in kritičnega razmišljanja otroka od 18. meseca dalje sta zagotovljena. Trpežna in varna igrača je kakovostno izdelana in se dobro obnese doma ali v vrtcu.

Podrobnosti igrače:

  • Zlata medalja za 24 žebljičkov v treh oblikah in štirih barvah bo poskrbelo za velik razvoj fine motorike.
  • Učenje barv, štetja, vzorcev in zaporedij je enostavno, ko sestavljaš različne kreacije s pomočjo žebljičkov in 25 dvo-stranskih aktivnostnih kartic.
  • Okrogla in pravokotna matična plošča za vstavljanje žebljičkov.
  • Priložen je trpežen pladenj za shranjevanje žebljičko.
  • Velikost pladnja 250 x 250 x 25 mm.
  • Starost 18m +

Dodatne informacije

Proizvajalec Edx

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: EDX Žebljički za otroke Geo FunPlay

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.