Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka Kmetija

Goki
7.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

7,99 €
Quick overview:

Goki vstavljanka s prikupnimi liki kmetije je idealna za najmlajše!  


Posebno veliki deli iz katerih je vstavljanka Goki Kmetija, so idealni za roke najmlajših. Simpatična podoba domačih živali s kmetije te kakovostne lesene vstavljanke, takoj vzbudi simpatijo malih otrok. 

Mali prstki seveda še ne zmorejo dobro vstavljati delov vstavljanke brez dodanih gumbkov, zato je Goki dodal funkcionalno oblikovane lesene gumbke. Ti omogočajo otroku enostaven prijem in vse ostalo je le še stvar opazovanja in logičnega razmišljanja

Z vstavljanko Goki Kmetija seveda tudi domišljija otroka ne bo ostala prikrajšana. Vstavljanje nam daje dobro priložnost za razvoj govornih sposobnosti in igra krepi besedni zaklad malčka.

Če smo prisotni pri igri z vstavljanko, se z otrokom pogovarjamo in ga sprašujemo različne stvari o naslikani podobici na vstavljanki. Tako bo za otroka vse skupaj še bolj zabavno in seveda koristno.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 1. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57546
EAN: 4013594575461

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

Vsebina: 5 kosov
Velikost: 20,7 x 20,7 x 2,4 cm
Teža: 0,21 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka Kmetija

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.