Več pogledov

Grapat

GRAPAT Coloured cups with lid

Grapat
28.25 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

28,25 €
Quick overview:

Grapat Coloured cups with lid je atraktiven komplet lesene igrače 6 lesenih skodelic v mavričnih barvah z ujemajočimi se pokrovi in vrhunskimi igralnimi lastnostmi za igro že od 12m+


Skrij zakladke in jih ponovno odkrij, razvrščaj števnike in shranjuj spominke v te imenitno oblikovane in ročno izdelane lesene lončke s pokrovčki. Komplet montessori lesene igrače je primeren že za mlajše otroke in skodelice se lahko uporabljajo za števine različne igre.  Vključno s štetjem in razvrščanjem, zaradi česar je to odlična izbira igrače montessori.

Mali otroci bodo radi poiskali, kaj se skriva v vsaki skodelici in ko otrok raste lahko ustvarja bolj zapletene načine igre in rešuje matematične probleme. Skodelice se odlično uporabljajo pri vseh igrah z loose parts. Gradnja proste igre z njimi je neomejena. Lončki s pokrovčki skrivajo skrivnosti in omogočajo sestavljanje razlčinih struktur. Odlični so za igro vlog otroške kuhinje ali kot učni pripomoček waldorfske igralnice. Kot nalašč so za igro odprtega tipa in odličen vir za za zgodnje učenje skozi igro in domače izobraževanje.

Šifra izdelka: 16-137
EAN: 8436580870214

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI LESENE GRAPAT GRAČE

6 lesenih skodelic s pokrovi je idealnih za igre skrivalnic. Shrani, skrij, odkrij, preštej in razvrščaj. Igra z Grapat Coloured cups with lid razvija matematično razmišljanje in logiko otroka od 12. meseca dalje. Z Grapatovimi mavričnimi lesenimi skodelicami s pokrovi lahko otroci skrivajo zaklade in se igrajo igre skrivanja in ujemanja. Radi dvigujejo pokrove in ugotavljajo, kaj je notri. Ko odraščajo postanejo skodelice uporabne za shranjevanje spominkov in majhnih stvari. Skodelice se lahko uporabljajo tudi pri gradnji različnih struktur. Ročno izdelane iz naravnega lesa z naravnimi barvami so najvišje kakovosti. Skodelice merijo višino 6 cm.

Podrobnosti igrače:

  • Skodelice merijo višino 6 cm.
  • 6 skodelic in 6 pokrovčkov v šestih mavričnih barvah.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočeno za 12+ mesecev. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Coloured cups with lid

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.