Več pogledov

Grapat

GRAPAT Bowls & Marbles

Grapat
44 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

44,00 €
Quick overview:

Grapat Bowls & Marbles je komplet lesene igrače s priljubljenimi 6  skledicami v katerih najdeš kar 36 fantastičnih lesenih frnikol v mavričnih barvah, leseno  in vrečko za shranjevanje loose parts za prosto igro od 36m +


Število 6 in tudi vsa druga so v osrčju izredno privlačne montessori igrače za otroke od 3. leta dalje. Bogat komplet lesene igrače montessori je sestavljen iz  šestih vedno priljubljenih posodic za razvrščanje in 36 taktilnih in mavrično obarvanih frnikol. Pri šestih letih se že pripravljaš za šolo in Grapat Bowls & Marbles so razvojne in poučne lesene igrače za najmlajše učenjake, ki želijo znati tudi šteti in celo računati!  

Seveda so v setu lesene igrače za otroke 3+ prisotne tudi vse druge oblike igre poleg učenja števil in računanja, ki jih boš znal in potreboval. A, ker si še mali boš začel boš z barvami, razvrščanjem in domišljijsko igro. Klasična montessori igra štetja bo malce počakala, zato bo pa domišljija z imenitnimi loose parts poletela!

Otroci uživajo v štetju, razvrščanju, in učenju skozi igro. Grapat lesene igrače tudi. Z njihovo pomočjo otrok ves čas odkriva matematične skrivnosti in razvija spretnosti. Štetje je naravna igra in razvrščanje fnikol v ujemajoče se barvne sklede bo poskrbelo za učenje štetja. Vendar si otrok zlahka izmisli veliko več iger in uporablja frnikole in sklede na ogrmno načinov. Sklede so lepo ročno narejene, trpežne in se bodo zagotovo uporabljale še leta in leta po tem ko si se že naučil štetja. Skledice so vrhunsko dizajnirane, odlične za shranjevanje spominkov in za polnjenje z vsemi vrstami stvari.

Šifra izdelka: 15-106
EAN: 8436580870078

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

6 lesenih skled in 36 lesenih frnikol z vključujeno leseno pinceto klešče in vrečko iz blaga za obilico zabavne igre, učenja, razvoja fine motorike in domišljije. Grapatov pisan nabor lesenih frnikol in skled pomaga otrokom pri štetju, razvrščanju in povezovanju. Pinceta igri doda dodatno raven razvoja fine motorike. Ročno izdelane sklede se lahko uporabljajo tudi za shranjevanje zakladov in uporabnih stvari. Ročno so izdelano z uporabo naravnega lesa in barv na vodni osnovi. Sklede merijo 6 cm v širino in 3 cm v višino. Grapat lesene montessori igrače za najmlajše otroke spodbujajo razvoj spretnosti in matematičnega razmišljanja.

Zakaj imamo radi Grapat lesene igrače?

Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Podrobnosti igrače:

  • Priporočeno za 36+ mesecev zaradi majhnih delov.
  • Sklede imajo premer 6 in višino 3 cm.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Opozorilo! NI primerno za mlajše od 3 let!

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Bowls & Marbles

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.