Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Napenjalna rjuha 60x120 Jersey Pale pink

Jollein
7.192 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 8,99 €

Akcijska cena 7,19 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,19 €
Quick overview:

Mehka in raztegljiva JOLLEIN Napenjalna rjuha 60x120 cm!


Lepo raztegljiva napenjalna jogi rjuha za otroško posteljico iz mehkega 100% jersey bombaža se preprosto namesti in zaščiti vzmetnico.  Mehkoba bombažne jersey tkanine nudi prijeten dotik koži in spanju otroka daje potrebno udobje. Visoka vpojnost kakovostnega bombažnega pletiva bo poskrbela za odvajanje odvečne vlage telesa med spanjem.


Elastično pletivo in moden dizajn napenjalne rjuhe Jollein za zaščito in odličen videz posteljice.


Otroška posteljica 120x60 bo z mehko in udobno napenjalno rjuho Jollein Pale pink vedno lepo nameščena. Moden izgled kakovostnih napenjalnih rjuh prinaša v otroške sobe nov, svež trendy izgled in ustvari prijetno vzdušje. Mehko in toplo udobje med spanjem bo razsveselilo otroka, nezahtevno vzdrževanje posteljnine pa mamo. Jollein napenjalna rjuha 120x60 Jersey Pale pink se za še boljšo zaščito otroške posteljice lahko uporabi v kombinaciji s kakovostno nepremočljivo rjuho. Nepremočljiva rjuha 60x120cm, terry, white bo opravila z vsakim neljubim vdorom tekočine v vzmetnico!

Šifra izdelka: 511-507-00090
EAN: 8717329359086

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Enostavno namestite in zaščitite otroško vzmetnico z napenjalno rjuho za otroško posteljico. Fine rjuhe iz 100% bombažnih vlaken se ponašajo z veliko vpojnostjo in so zelo prijetne na dotik. Otroku nudijo potrebno udobje med spanjem in mami preprosto vzdrževanje.

  • Velikost 60x120 cm.
  • Sestava 100% jersey bombaž.
  • Barva Pale pink.
  • Pranje v stroju do 40°C. Ne sušiti v sušilnem stroju, lahko se likajo.

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973!

Popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Napenjalna rjuha 60x120 Jersey Pale pink

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.