Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Ninica Zajček Joey

Jollein
15.992 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 19,99 €

Akcijska cena 15,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 15,99 €
Quick overview:

Ninica zajček Joey je tvoj novi najboljši prijatelj!


Mali zajček je tako prikupna, mehka in prijetna ninica, da jo bo dojenček objemal in stiskal ves dan. Z ljubko oblikovano igračo dobi dojenček zvestega mekega prijateljčka, ki mu bo v ljubečo tolažbo kadarkoli ga potrebuje. Ne brez moje ninice pa ne grem! Ne spat, ne v vrtec in ... nič zato. Uvajanje ninice je čisto v redu zadeva in zakaj bi dojenček sesljal rob odejice in objemal stekleničko za mleko? 


Zajček Joey je prava ninica za dojenčke in mali korenjaki ga bodo imeli radi!


Z zgodnjim uvajanjem ninice koristimo senzoričnemu razvoju otroka, spodbujamo razvoj fine motorike in veščine uporabe rok dojenčka. Mehak in nežen zajček  je odličen za prijemanje in stiskanje. Z njim se da imenitno igrati tudi tako kot lutko.Oblečen je v lepa in zabavna oblačilca, ki spodbujajo domišljijsko igro malčka. Jollein ninice za dojenčke in malčke so pravi mojstri igre, ki se spoznajo na vse potrebe dojenčkov in malčkov. Z dobro ninico ob sebi, ima otrok vedno zvestega spremljevalca, ki mu je v tolažbo ob vsaki priložnosti. Zajček je odlična ninica za spanje ali igranje. Mehkoba in prijetnost igrače, bosta ljubko ninico kaj hitro postavila na prvo mesto najljubših malih prijateljčkov.

Šifra izdelka: 037-001-65366
EAN: 8717329359765

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Velika ljubkovalna igrača ninica Zajček Joey vključno z ušesi meri kar 50 cm. Izdelan je iz bombažnega pletiva in polnjen s poliesterskimi vlakni. Da bo vedno čist ima zajček rad, da ga lahko ročno opreremo in posušimo na zraku. Ne mara pa da bi sušili v sušilcu ali likali.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije dolžina 50 cm.
  • Material bombažno pletivo in polnilo iz poliesterskih vlaken.
  • Starost 0+

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973!

Popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Ninica Zajček Joey

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.