Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Ninica zajček Nola

Jollein
19.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Ninica Nola je zajček, no zajčica in tvoja nova najboljša prijateljica!


Zajčica je tako prikupna, mehka in prijetna ninica, da jo bo dojenček objemal in stiskal ves dan. Z ljubko oblikovano igračo dobi dojenček zvestega mekega prijateljčka, ki mu bo v ljubečo tolažbo kadarkoli ga potrebuje. Ne brez moje ninice pa ne grem! Ne spat, ne v vrtec in ... nič zato. Uvajanje ninice je čisto v redu zadeva in zakaj bi dojenček sesljal rob odejice in objemal stekleničko za mleko? 


Zajčica je prava ninica za dojenčke in male korenjakinje jo bodo zagotovo imele rade!


Z zgodnjim uvajanjem ninice koristimo senzoričnemu razvoju otroka, spodbujamo razvoj fine motorike in veščine uporabe rok dojenčka. Mehka in nežna zajčica je odlična za prijemanje in stiskanje. Z njo se da imenitno igrati tudi tako kot z lutko.Oblečena je v lepa in zabavna oblačilca, ki spodbujajo domišljijsko igro malčka. Jollein ninice za dojenčke in malčke so pravi mojstri igre, ki se spoznajo na vse potrebe dojenčkov in malčkov. Z dobro ninico ob sebi, ima otrok vedno zvestega spremljevalca, ki mu je v tolažbo ob vsaki priložnosti. Zajček je odlična ninica za otroke, ki pride prav za spanje ali igranje. Mehkoba in prijetnost igrače, bosta ljubko igračo kaj hitro postavili na prvo mesto najljubših malih prijateljčkov.


Ninica zajček Nola je kar 50 cm velika ljubkovalna igrača!


Joey in Nola sta vključno z ušesi vred dolga kar 50 cm in omogočata različne načine igre. Otrok se lahko igra z zajčkoma kot z lutkami ali jih preprosto uporabi kot ljubkovalni igrači. Obe ninici sta primireni tako za fantke kot za punčke izbira pa je vaša. Joey je oblečen kot fantek in Nola kot punčka. Izdelana sta iz bombaža in polestra in preprosta za vzdrževanje. Obema je ljubo ročno pranje zato bosta lahko ves čas sveža in čista.

Starost 0+

Šifra izdelka: 037-001-65365
EAN: 8717329359758

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Velika ljubkovalna igrača ninica Zajček Nola vključno z ušesi meri kar 50 cm. Izdelan je iz bombažnega pletiva in polnjen s poliesterskimi vlakni. Da bo vedno čist ima zajček rad, da ga lahko ročno opreremo in posušimo na zraku. Ne mara pa da bi ga sušili v sušilcu ali likali.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije dolžina 50 cm.
  • Material bombažno pletivo in polnilo iz poliesterskih vlaken.
  • Starost 0+

Vsaka mama želi za svojega otroka ustvariti varno zavetje polno topline in ljubezni. Jollein - Izdelano z družinsko ljubeznijo, vse za nego dojenčka od leta 1973!

Popolna kombinacija za skrb manj! Nizozemsko podjetje Jollein se zaveda kako lepo je, če lahko mame dobijo kakovostne izdelke za svojega novorojenčka in dojenčka na enem mestu. Vsi izdelki iz kolekcij izdelov za dojenčke so kakovostni, modno oblikovani in vedno v  trendu. Med seboj se ujemajo in lepo dopolnjujejo, zato za skrb manj lahko mame izberete vse na enem mestu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Ninica zajček Nola

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.