Več pogledov

Jollein

JOLLEIN Tetra plenice 115x115 cm Swaddle Wild Flowers

Jollein
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Jollein Tetra plenice 115x115 cm Swaddle Wild Flowers so multiuporabne hidrofilne pleničke, ki jih potrebuješ za novorojnečka, dojenčka in malčka!


Hidrofilne pleničke Jollein Wild Flowers preposto kar moraš imeti. Tako so mehke, lepo potiskane in toliko različnih načinov uporabe ti omogočajo, da ti brez njih ne bo za biti. Ko jih enkrat imaš, ugotoviš kako neskončne so možnosti uporabe. Barvne, mehke tetra plenice s potiskom so velike 115x115 cm kar je dovolj tudi za pokrivanje in zavijanje malega otroka.

Posebno vpojne so nujne tudi za na morje, kjer bodo otroka posušile in pogrele ali zaščitile v vozičku. Super pri brisanju je to, da se tudi same hitro posušijo v nasprotju z večino brisač. Ljubke hidrofilne pleničke so čudovito mehke in izjemno primerne za občutljivo otroško kožo.

V svoji čudoviti embalaži s trakom so odlično darilo za novorojenčka, dojenčka in mamico. Lepo je podariti takšno darilo!

Šifra izdelka: 535-852-66059
EAN: 8717329365896

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Mix & Match -  Za nego tvojega dojenčka ali malčka lahko uporabiš še druge atraktivne kose za baby layette v dizajnu Wild Flowers. Poleg teh lepih hidrofilnih pleničk boš dobro kombinirala z njimi tudi ostale kose v temi Wild Flowers. Jollein linija Wild Flowers ti omogoča, da zlahka poskrbiš za dobro počutje otroka in lep izgled sobice.

Podrobnosti izdelka:

  • Zunanji material 100% hidrofilni bombaž.
  • 115 x 115 cm.
  • Barva Grey.
  • Število izdelkov v paketu 2 kos.
  • Notranji material 100% hidrofilni bombaž.
  • Pomladna kolekcija 2022.
  • Tema divje cvetlice Wild Flowers.

Dodatne informacije

Proizvajalec Jollein

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JOLLEIN Tetra plenice 115x115 cm Swaddle Wild Flowers

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.