Več pogledov

Scratch

SCRATCH Igrače za v vodo Lovljenje račk

Scratch
33.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

33,99 €
Quick overview:

Igrače za v vodo zabavno Scratch Lovljenje račk, se odlično obnesejo tudi na suhem!


Z aktivnostnimi igračami za vodo Lovljenje Račk se bomo vsi odlično zabavali v domači kopalnici, na plaži, travniku ali na obisku. Zabavno samostojno ali družabno igranje navduš vse generacije. Gremo račke lovit!


6 živahno obarvanih račk in 2 palici vodne igrače so dovolj za ure zabavne igre doma in zunaj. Zabavne igrače za v banjo, ki se dobro počutijo tudi na suhem, so odlična vzpodbuda za igro kjerkoli in kadarkoli. Plavajoče in gugajoče račke so kopalne igrače, ki bodo navdušile vse, ki imajo radi igro v kopalnici.


Atraktivne kopalne igrače se rade odpravijo na potep, izlet in dopust. Priročna velikost kompaktne igrače za v vodo Lovljenje račk, njihov privlačen izgled in zabvno igranje so razlogi, da jih vzamete s seboj kamorkoli greste.

Imenitno darilo bo vedno razveselilo! Vsakdo je vesel igrač za v vodo Scratch Lovljenje račk. Odlična igrača za fantke in deklice bo poskrbela poleg zabavnega krajšanja časa tudi za obilo razvoja.

Šifra izdelka: 6182026
EAN: 5414561820260

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

2 muhi na en mah ali 6 račk na dve palici? Oboje in vse. Scratch igrače za v vodo - Lovljenje račk so prave dvoživke in obožujejo mokro in suho oklje za igro. Tako kot otroci!

Super priročna in zabavna vodna igrača bo poskrbela za obilo zabvne igre kjerkoli. Atraktivna kopalniška igrača se rada pokaže kjerkoli je. Ponosna je na razvoj koordinacije oko-roka in fine motorike otroka. Poskrbela bo za učenje barv, štetja in razvila veščino uporabe rok otroka. Zabavala bo vse. Tiste, ki se igrajo in tiste, ki gledajo.

Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Scratch

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCRATCH Igrače za v vodo Lovljenje račk

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.