Več pogledov

Goki

GOKI Družabna igra Liki in barve

Goki
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Družabna igra Liki in barve Goki z dvema metalnim dvema kockama je zanimiva in drugačna!


Dinamična družabna igra z 2 metalnima kockama in lesenimi barvnimi liki je prava osvežitev za ljubitelje druženja, igranja in seveda družabnih iger že od 2. leta dalje. Kaj je dedek si upaš pomeriti z menoj? Kdo bo prvi dokončal svojo sliko? Družabna igra za najmlajše ima 2 metali kocko, ki določata kam postaviš kateri lik na svoji kartici! To pa ni kar tako saj že moraš razumeti ujemanje oz. imeti razvite primerjalne sposobnosti in vedeti kaj mlega o barvah. Če tega še nimaš je pa res skrajni čas, da začneš igrati družabno igro Liki in Barve!

Gremo akcija, če si 2 leta + in znaš vreči kocko!

Šifra izdelka: 56760
EAN: 4013594567602

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Goki Gollnest & Kiesel lesene igrače in družabne igre za najmlajše so vedno ljubečega dizajna, funkcionalne in primerne za razvoj otroku primernega določenega starostnega obdobja. Uporabljajo materiale viskoke kakovosti, nestrupene barve na vodni osnovi in neprekinjeno testirajo igrače v lastnem laboratoriju in zunanjih inštitutih za testiranje. Če slučajno kupite eno ali več teh čudovitih Goki igrač boste tudi vi eden novih srečnih imetnikov odlične igrače, ki bo razveselila otroka.

Podrobnosti igrače:

  • Velikost artikla: 17,5 x 17,5 cm ∅: 0 cm. Vrsta embalaže škatla z drsnim pokrovom.Teža 0,58 kg. Priporočena starost: 2+ Material: les, karton Poreklo Izdelano v Nemčiji

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Družabna igra Liki in barve

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.