Več pogledov

Grapat

GRAPAT Čarovniki Wizards

Grapat
38.05 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

38,05 €
Quick overview:

Grapat Čarovniki Wizards so fantastična lesena razvojna igrača, v kateri nastopa 12 mavrično obarvanih čarovnikov, ki bodo navdušili že dojenčka od 10. meseca dalje!


Barvit, zabaven in živahno oblikovan komplet lesene Grapat igrače je sestavljen iz 12 priljubljenih waldorfskih peg doll lesenih figuric. Igrive lastnosti zelo lepe montessori igrače spodbudijo že najmlajše malčke, da pogumno zakorakajo v novi svet igre vlog in barvnega razvrščanja.  Magos ali čarovniki bodo prijetna družbica tvojemu malemu radovednežu, ki bo hitro razumel kako med igro uporabiti domišljijo in si potešiti radovednost.  Vsak lesena figurica je opremljena s svojim klobučkom, ki ga lahko snameš in ponovno natakneš na figurico kot ti ljubo. Aha, glej ga, ta pa je dobra! Moder klobuček na modro figurico ali pa ...

Komplet lesene igrače Grapat 12 Magos® so ročno izdelane waldorfske lutke, ki bo izvabile in spodbudile na plano veliko pripovedovanja. Čudovito pravljičen svet svet veno novih zgodbic bo kar nastajalin nastajal. V novih pripovedkah bo vključena cela vrsta zabavnih junakov. Tukaj bodo vi našli svoj prostor, od pogumnega poveljnika gasilske postaje, do razgrajaškega gusarja, navihanega palčka in sramežljive cvetlične vile.

Juhej, te trajnostne lesene lutke so odlične za prosto igro, so nestrukturirane, predstavljene brez določenega spola ali izraza. To pa je tisto kar omogoča najvišji nivo domišljijske igre, razvoj jezikoslovnih sposobnosti otroka, bogatenje besednega zaklada in razvoj domišljije, ki prevzame nadzor nad vsem. Z Grapat Wizards domišljija neovirano steče v učenje skozi igro in malčki uporabljajo vseh 12 figuric v 12 barvah pri prepoznavanju barv, pri štetju ali sestavljanju lastne igre.

Šifra izdelka: 18-182
EAN: 8436580870641

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

12 Nins® Wizards so uspešne lesene igrače za dojenčke, malčke, male in velike otroke. S svojimi ljubkimi klobučki vred, v rokah malčka takoj postanejo montessori materiali in igrače, ki ser uporabljajo za simbolno igro, za ustvarjanje zgodb in novih malih igralnih svetov. V kombinaciji z drugimi elementi pa so Čarovniki del matematičnih, jezikovnih in senzoričnih iger. Nestrukturiran material omogoča njegovo uporabo na številne različne načine. Otrok razvija svoje zgodbe in sam se odloči, s katerim junakom ali antijunakom se bo danes igral (pirat, vampir ... itd). Peg dolls Grapat Wizards se radi kombinirajo s klasičnimi Nins® figuricami in Nins® babies s katerimi oblikuješ nešteto družinskih struktur.

Podrobnosti igrače:

  • V kompletu je 12 lesenih figuric, 12 klobučkov in tekstilna vrečka za shranjevanje iz eko tkanine z GOT Certifikatom.
  • Čarovniki Magos® meri 7 cm v višino.
  • Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi.
  • Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje samo. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.
  • Priporočena starost: +10 mesecev

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Čarovniki Wizards

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.