Več pogledov

Grapat

GRAPAT Prijatelji 6 Mates

Grapat
17.45 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,45 €
Quick overview:

Grapat Prijatelji 6 Mates je set montessori lesene igrače 6 lesenih kozarčkov ali skodelic v mavričnih barvah!


Grapat 6 Mates so lesene igrače za prosto igro, ki bodo prišle zelo prav vsakemu malčku od 10. meseca dalje. Ljubke male skodelice, lončki ali kozarčki so ročno izdelani, obarvani in popolnoma varni za igro najmlajše ljubiteljev iger razvrščanja, primerjanja. štetja in shranjevanja prostih delov. 6 Mates so Grapat igrače in lesene skodelice, ki se lahko uporabljajo za vse vrste iger, ki si jih otroci sami izmislijo in ki se jih tako radi igrajo.

Montessori lesene igrače Grapat 6 mates so popolne velikost za waldorfske peg dolls Grapat Nins. Ti se super vstavljajo, hranijo v njih, zlahka skočijo vsaka v svojo posodico in skočijo ven in izstopijo. Tudi Grapatnimi obročki in kovančki za zlaganje in razvrščanje gredo lepo skupaj.

Šifra izdelka: 15-120
EAN: 8436580870757

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Uporabi 6 Mates za shranjevanje zakladov, skrivanje majhnih stvari, jih obrni na glavo, da narediš novo platformo za igro. Kombiniraj jih s kompleti gradnikov, da narediš nenavadne strukture. Te lesene skodelice so odlične montessori igrače za učenje skozi igro. Štetje in razvrščanje kar ne zmoreta več brez te ročno izdelane in obarvane lesene Grapat igrače. So dodatki za otroško kuhinjo, ki jih bo vesela vsaka lesena otroška kuhinja!

Priporočeno za 10+ mesecev. & mates Grapat merijo višino 4,5 cm. Igrače Grapat so ročno izdelane iz naravnega lesa in barvila na vodni osnovi. Barve in zrnatost lesa se razlikujejo, tako kot življenje sao. Sčasoma se les lahko obrabi z igro.

Zakaj imamo radi Grapat igrače?

Igrače Grapat so zasnovane tako, da spodbujajo naravno željo po igri pri vsakemu otroku. Enostavne lesene igrače iz naravnih materialov omogočajo otroku svobodno igro brez pravil ali strukture. To je svobodna igra odkrivanja in učenja skozi igro. Nepogrešljive so za vse ljubitelje vrhunske montessori igrače, ki učijo štetja, razvrščanja in ponujajo izobilje kreativne – domišljijske igre. Igrače Grapat slovijo tudi po figuricah Nins ®,  čudoviti paleti tradicionalnih waldorfskih figuric. Peg dolls so na voljo v številnih barvah in dizajnih, ki jim dajejo pravi značaj. Igrače izžarevajo naravno lepoto zemlje, izdelane so iz lokalno pridelanega trajnostnega lesa in obarvane z barvami na vodni osnovi, ki je varna za otroke in se ne lušči. Neguj otroški željo po igri in ustvarjaj svoje domišljijske svetove z Grapatom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grapat

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRAPAT Prijatelji 6 Mates

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.