Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Otroški predpasnik - moder set

Bigjigs Toys
15.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,99 €
Quick overview:

Naj bo vaš mladi kuhar čist in urejen v kuhinji - Otroški predpasnik Bigjigs v kompletu s kapo rokavico, valjarjem in modelčki.


Moder otroški predpasnik in bogato opremljen montessori komplet za otroško delo v kuhinji s katerim se otrok lahko takoj loti peke slastnega pevciva. 

Otroški predpasnik in rokavica za kuhanje bosta poskrbela za odlično zaščito malih kuharjev. Otroške roke bodo zaščitene pri prvih srečanjih z vročo posodo in predpasnik bo preprečil nastanek madežev na oblačilih. Seveda je tukaj tudi otroška kuharska kapa, ki je nujen del opreme vsakega pravega šefa kuhinje.

Šifra izdelka: BJ610
EAN: 0691621246108

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Vsak mladi kuhar mora dobro izgledati v svoji novi kuharski opravi, če se hoče uveljaviti v kuhinji. Svetel otroški predpasnik v modri barvi je primeren tako za fante kot za deklice. Z ustreznimi rokavicami in kuharsko kapo, ki se lepo podata predpasniku, bo vaš malček dobro videti kot novi kuharski mojster.

Dobra kuharska oprema je vedno dobra vzpodbuda za delo v kuhinji in pripravo hrane. V kompletu so tudi štirje modelčki za pecivo in močan lesen valjar, s pomočjo katerega bo priprava testa gladko stekla.

Velikost predpasnika: 43 x 56 cm.

Primerno za igro, učenje in razvoj otroka od 3. leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Otroški predpasnik - moder set

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.