Več pogledov

Scoot&Ride

SCOOT&RIDE Otroški skiro Highwaykick 3 LED Rose

Scoot&Ride
99.9 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

99,90 €
Quick overview:

Scoot&Ride otroški skiro Highwaykick 3 LED Rose je pravi skiro za otroke 3+ in poganjanje po mestnih ulicah in parkih v top stilu!


Scoot&Ride Highwaykick 3 LED Rose je idealen skiro za otroke od treh do šestih let. Po višini nastavljivo in zložljivo krmilo se ergonomsko prilagaja velikosti telesa voznika od 96 do 120 cm. Zložljiva zasnova omogoča zelo enostaven transport in shranjevanje skiroja v avtomobilu, garaži, otroški sobi doma ali kjerkoli si z njim. Zelo kakovosten otroški skiro je izdelan iz trpežnih materialov in zagotavlja 100% zabavno vožnjo za dolgo. dolgo časa. Patentirana varnostna podloga - safety pad se lahko izvleče na sprednjem delu skiroja nad kolesi. Malemu vozniku med dinamičnim poganjanjem skiroja nudi dodatno varnost in zaščito pred prevrnitvijo preko sprednjih koles. Kul barve skiroja Highwaykick3 in elegantno črn T-bar krmila s črnimi kolesi z LED-svetlobnimi učinki mu dajejo edinstven videz super-kul videz! Mali voznik skiroja bo zagotovo postal najbolj kul poganjalec skiroja na mestnih ulicah.

Za veselo poganjanje skiroja in udobno vožnjo otroka od 3. do 6. leta bo poskrbel tvoj novi Highwaykick 3 LED Rose.

Šifra izdelka: 96346

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI HIGHWAYKICK 3 LED

Highwaykick 3 LED je inovativno dizajniran otroški skiro na tri kolesa in idealen ulični spremljevalec za otroke od 3 do 6 let. Voznika njegove starše in vse mimoidoče vedno znova navduši s kul in modnimi barvami. Mehka in tiha svetleča kolesa z led diodami poskbijo za še več atrakcije med vožnjo skiroja. Poleg atraktivnosti Highwaykick3 zagotavlja največjo možno stabilnost z dvema sprednjima in enim zadnjim kolesom. Dodana je tudi nastavljiva varnostna plošča, ki nudi zaščito pred prevrnitvijo skiroja preko sprednjih koles. Krmilo Highwaykick 3 LED je zložljivo. To izboljša rokovanje in omogoča lažji transport, prenašanje in shranjevanje priljubljenega otroškega skiroja.

Priporočila za  udobno vožnjo in varno poganjaje naokoli s Scoott&Ride skirojem Highwaykick3 LED!

Highwaykick 3 naj se uporablja ob nadzoru odrasle osebe, ki bo poskrbela tudi, da bo voznik primerno obut in oblečena. Otrok naj bo med vožnjo s skirojem vedno zaščiten z ustrezno veliko in kakovostno čelado. Vožnja v mraku ali ponoči zahteva še več pozornosti tudi na dobro osvetljenih ulicah. Izogibaj se vožnji s skirojem v bližini stopnic, na bazenu in cestišču. Redno preverjaj tehnično stanje skiroja, tako bo Highwaykick 3 LED vedno tvoj najboljši skiro za otroke od 3. do 6. leta. V primeru vidno prevelike obrabe ali poškodb skiroja ne uporabljaj do povrnitve v brezhibno stanje.

Tehnične podrobnosti skiroja za otroke Scoot and Ride Highwaykick 3 LED:

  • Starostna skupina ljubiteljev vožnje s skirojem Highwaykick 3 LED je 3 - 6 let.
  • Kolesa so 2 x 120 mm PU spredaj z LED lučmi / 80 mm PU zadaj. LED luči se prižigajo med vrtenjem koles.
  • Highwaykick 3 je skiro odličen za otroke s telesno višino 96 – 130 cm.
  • Nastavljivo krmilo skiroja Scoot and Ride omogoča nastavitev idealne višine od 62-82 cm za udobno lego voznika med vožnjo.
  • Največja obremenitev skiroja Highwaykick3 je 50 kg na tekalni površini - kickboard.
  • Zložljivo krmilo omogoča enostavno zlaganje. Brez orodja.
  • Po višini nastavljivo krmilo ima 3-stopenjska nastavitev višine krmila. Brez orodja.
  • Saftety pad je varnostna podloga, ki nudi otroku dodatno zaščito in preprečuje padec naprej na neravnem terenu ali če se sprednje kolo zatakne na oviri.
  • Nožna zavora omogoča zaviranje in zaustavljanje skiroja s pomočjo desne ali leve noge.
  • Barva Rose.

Dodatne informacije

Proizvajalec Scoot&Ride

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SCOOT&RIDE Otroški skiro Highwaykick 3 LED Rose

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.