Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Družabna igra Code Breaker

Bigjigs Toys
15.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

15,99 €
Quick overview:

BIGJIGS Družabna igra Code Breaker za pametno razmišljanje in preizkušanje sposobnosti strategije!


Hitro se loti odlične družabne igre za otroke, če želiš znati pametno razmišljati in uporabljati pravo strategijo ob pravem času. Codebreaker je klasična dužabna igra za otroke od 3. leta dalje. Bigjigs lesene družabne igre so kakovostne in atraktivno oblikovane. Zato bodo male mislece prstki ob pogledu na atraktivno igralno ploščo 28 x 18,5 x 18,5 cm velike namizne igre kar zasrbeli prsti. Loti se najboljše miselne družabne igre za otroke tudi, ko si na poti. Figurice se lepo vstavljajo v leseno igalno ploščo in ostanejo na svojem mestu.

Preprosta in zabavna naloga družabne igre za otroke Codebreaker je uganiti nasprotnikovo kombinacijo štirih barvnih figuric. Vendar pa imaš na voljo le deset poskusov ugibanj, da se pravilno odločite! Odlična potovalna igrača se lahko igra z različnimi pravili, odvisno od željene stopnje težavnosti. Lesena igrača Bgjigs je izdelana iz visokokakovostnih in odgovorno pridobljenih materialov, v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi.

Za možgančkanje in razvoj malih sivih celic doma in na poti. Lahko začneš od 3. leta dalje. Različna pravila za različne stopnje težavnosti. Težja stopnja je idealna je za starost 6-8 let in odrasli.

Šifra izdelka: BJ694
EAN: 0691621536940

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI DRUŽABNE IGRE

Pametno razmišljanje in strategija otroka ali odraslega bosta na preizkušnji v tej klasični družabi leseni igri za otroke Codebreaker. Cilj  igre za razvoj miselne sposobnosti je uganiti nasprotnikovo kombinacijo štirih barvnih zatičev, vendar imaš samo deset ugibanj, da se pravilno odločiš! To je razbijanje kode! Odlična potovalna igra se lahko igra z različnimi pravili, odvisno od želene stopnje težavnosti. Primerno za 2 igralca ali več. Popolna je za razvoj sposobnosti koncentracije, strateškega načrtovanja, logičnega razmišljanja, sposobnosti reševanja problemov in socialnih veščin. Ni čudno, da je to najbolje prodajana družabna igra!

Podrobnosti igrače:

 • Hitra in preprosta strateška igra.
 • Podaljšek se igra z drugačno kombinacijo.
 • Nastavite boljšo skrivno kodo in zmagaj. 
 • Razvija koncentracijo, logično razmišljanje in sposobnosti reševanja problemov.
 • Odlična družinska zabava, ki spodbuja socialne veščine.
 • Izdelano iz kakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov
 • Čokata lesena različica tradicionalnega favorita družabnih iger za otroke je čudovita za razvoj logičnega sklepanja. Na voljo imaš 10 korakov, da razbiješ nasprotnikovo kodo! Idealna starost 8 let in vsi odrasli.
 • Teža (kg) 0,75
 • Dolžina (CM) 28, Višina (CM) 18,5, Širina (CM) 18,5
 • Material les.
 • Starost 3 leta +

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Družabna igra Code Breaker

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.