Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES IQ XOXO

Smart Games
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Smart Games IQ XOXO je najbolj priljubljen izziv iz serije IQ!


XOCO izzivi bodo objemčki in poljubčki za tvoje možgančke! SmartGames prinaša razburljivo miselno akcijo z najbolje prodajano miselno igro iz serije IQ. Igraj se z IQ XOXO in ugotovi kako napolniti mrežo z 10 pisanimi, dvojestranskimi pentomino kosi, pri čemer morata ostati X in O v zaporedju.Miselna, namizna in potovalna igra, ki ti vzame sapo s svojimi 120 izzivi ponuja neskončno zabavo za igralca. Podraži si z njo še ti svoje možgančke s 120 izzivi in prijalo ti bo.


SmartGames IQ XOXO s 120 izzivi in kompaktno potovalno torbico za možgančkanje doma ali na poti.


IQ XOXO ti instantno ponudi zabavno obliko miselne igre z nešteto izzivi in rešitvami za njih. Toda ali jih lahko najdeš? Igraj in prikliči rešittve. IQ XOXO ponuja povsem novo smer igranja miselnih iger. Ali lahko vse pentonimo like postaviš in usmeriš na igralni plošči tako kot te izziva igra? Ampak pozor! Glej, da vstaviš vsak kos puzzle tako, da ostaneta X in O v zaporedje. Tako boš dobil veliko xoxo poljubčkov. IQ XOXO je tudi enkratna potovalna igra s 120 izzivi in potovalno torbico. Od enostavnih do strokovnih. Pa dajmo igrati, doma ali na poti. Začni nov miselni izziv v trenutku, takoj usmerjaj puščice in sestavljaj prave smeri. Samo odpri škatlo in izziv je nared! Takoj začni igrati in reševati uganke in zanke tvoje nove najljubše miselne igre za otroke od 6. leta dalje. 120 izzivov čaka nate.


Smart games igre so prave za veliko zabave in še boljše za kognitivni razvoj.


Ali lahko na igralni plošči tvoje nove namizne igre, ki si jo pravkar postavil na mizo pravilno rešiš 120 ugank? IQ XOXO je vrhunska namizna in potovalna igra za vse starosti  od 6+ dalje. Z atraktivnimi barvnimi pentonimo liki je enostavno in zabavno rokovati zato bo igralcu še lažje razmišljati. Si želiš novih ugank in izzivov s katerimi bi lahko izzival sebe ali druge igralce in si naveličan vseh podobnih si iger? Vzemi si svoj IQ XOXO.

Zabavno igranje za razvoj malih sivih celic od 6. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301518594
EAN: 5414301518594

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

IQ XOXO je vrhunska namizna igra in potovalna igra odlične za vse starosti od 6. leta dalje.

Kar 120 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev IQ XOXO. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in s pravim usmerjanjem puščic. Zabavne miselne igre Smart Games so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Iz škatle s prozornim pokrovom skoči vate kar 120 miselnih izzivov od easy igre do expert-a .
  • Na belo mrežo - podlago škatle s prozornim pokrovom postavljaš 10 barvitih kosov puzzle v pentonimo obliki in se igraš igre postavljanja pravih zaporedij.
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z navodili za igro.
  • Potovalna torbica bo odlično pospremila kompaktno potovalno miselno igro tudi na pot.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo, prožno razmišljanje in planiranje.
  • Za vse starosti od 6 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES IQ XOXO

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.