Več pogledov

Bibs dude

BIBS Duda Couture - Olive & Vanilla

Bibs
11.16 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 13,95 €

Akcijska cena 11,16 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,16 €

Opcije

* Obvezna polja

Quick overview:

BIBS Duda Couture Olive & Vanilla ima simetrično oblikovan cucelj za manjši pritisk na zobke in čeljust!


Ploščato in kapljičasto oblikovan sesek dude omogoča otroku zmanjšan pritisk na nebo in dlesni. Ploščati cucelj priljubljene dudice je iz popolnoma naravnega materiala. Mehak kavčuk je 100% organska snov najvišje kakovosti, pridobljena iz dreves kavčukovca. Ker je material naraven se lahko cucelj razlikuje v prosojnosti in barvi. Ščitek dudice Supreme je v obliki metuljčka in ima mehko zaobljene robove. Dobro oblikovan ščitek ima velike odprtine, ki zagotavljajo odličen pretok zraka okoli ust dojenčka. Tako je občutljiva dojenčkova koža varna in ni izpostavljena med sesanjem prikupne dudke.


Organski cucelj Bibs dude Couture iz 100% kavčuka je še vedno prva izbira mamic.


Couture je ekskluzivna dudica z naravnim cucljem iz kavčuka, izdelana v prepoznavnem Danish Design-u. Inovativno oblikovanje ščitka omogoča prost pretok zraka okoli ust in ploščat cucelj podpira zdrav razvoj čeljusti otroka. Sesek je iz popolnoma organskega kavčuka, zato se lahko sčasoma ta poveča. Posledično se dudice iz naravnega material pogosteje menjujejo.  Premium dansko podjetje Bibs redno skrbi za barvit uvod v začetek življenja novorojenčka in dojenčka. Atraktiven dizajn inovativnega podjetja daje tudi velik poudarek na osebno stilsko izražanja staršev. V ponudbi je široka paleta atraktivnih barv, ki omogoča staršem pravo izbiro Bibsice za originalen in moden izgled. Bibs dudice Supreme so sedaj na voljo v ekskluzivnem in izboljšanem mat dizajnu.


Couture Bibs duda v velikosti 2 za starost 6 -18 m.


Ekskluziven komplet dveh dudic v Olive & Vanilla modnih barvah ima cucelj izdelan v velikosti, ki je namenjen uporabi od 6. meseca do 18. meseca starosti. Atraktivno oblikovan ščitek dudke omogoča prosti pretok zraka med občutljivo kožo in dudico. Tako je sesanje dudice za otroka udobno in mu ne povzroča težav. Velike odprtine atraktivnega ščitka še dodatno izboljšajo zračnost, sama oblika ščitka pa z malo pomočjo domišljije otroka spominja na metuljčka. Kavčuk iz katerega je izdelan cucelj je najvišje kakovosti in še vedno prva izbira za katero se odločijo mame.


Duda Bibs Couture je odlična otroška duda, ki nežno poskrbi za tolažbo najmlajših.


V kompletu sta dve dudici, ki imata mehak ploščat cucelj izdelan v obliki kapljice iz naravnega kavčuka. Cucelj priljubljene dudice je iz mehkega in naravnega materiala najvišje kakovosti. Pomirjujoč občutek sesanja materinih bradavic otrok pomiri in potolaži. Ščitka sta ergonomsko oblikovan in izdelana tako, da omogočata udobno uporabo.  V paketu prihajata dve dudici v dveh super modnih barvah, ki se bosta lepo podali k outfit-u dojenčka ali malčka in drugim izdelkom za nego otroka.

Šifra izdelka: C-1810304

Podrobnosti

Lastnosti + prednosti dude Bibs.

Bibs je vrhunska blagovna znamka, ki prihaja iz Danske. Njihov znameniti izdelek je ikonična okrogla duda - Bibs Pacifier, ki slavi že več kot 40 let od svojega nastanka. Skozi čas so bile dude večkrat dodelane, tako da je kot končni rezultat razvoja in dela nastal najboljši možen izdelek za tolažbo najmlajših. Vsaka dudica je izdelana z veliko pozornostjo in vse prihajajo izključno iz tovarne na danskem. Material najvišje kakovosti in vrhunsko oblikovanje priljubljenih Bibsic zagotavljata, da pomemben tolažilni pripomoček za dojenčke in malčke vestno izpolni svoj nalogo. 

Kakšno dudo izbrati in katero velikost?

Bibs Color dudice se po priporočilu babic-patronažnih sester uporabljajo tudi za podporo naravnemu dojenju. Dolžina in oblika cuclja sta namreč tako oblikovana, da je duda otroku v pomoč pri učenju pravilne tehnike sesanja dojk. Ker se otroci med seboj razlikujejo imajo tudi različne potrebe in želje. Da bi ugotovili kaj otroku najbolj ustreza je potrebno preizkusiti različne oblike in velikosti. Tako lahko določimo kaj se otroku najbolj prilega in na podlagi tega izberemo željeno obliko in velikost.

Pomembno! Proizvajalec navaja, da so različne velikosti za dude le vodnik za uporabo po katerem se lahko ravnaš. Vse dude so primerne za uporabo že od rojstva dalje. Na koncu bo izbral otrok in pomembno je kakšne so njegove želje. Dojenčku lahko daš tudi večjo dudo, a ker ima večina dojenčkov raje manjše dude je spodaj navedena lestvica velikosti:

 • Velikost 1 za 0+ m.
 • Velikost 2 za 6+ m.
 • Velikost 3 za 18+ m.
 • Uni velikost 0-3 leta.

Podrobnosti izdelka:

 • Ekskluziven in izboljšan mat dizajn.
 • Mehak naravni kavčuk je 100% organski material.
 • Ploščat cucelj v obliki kapljice podpira zdrav razvoj otrokove čeljusti.
 • Material naravni kavčuk iz dreves hevea.
 • Ščitek v obliki metuljčka je iz 100% PP, ki izpolnjuje vse zahteve živilske industrije.
 • Popolna brez ftalatov, BPA, PVC.
 • Sredina dude je idealne velikosti za gravuro imena.
 • Barva Olive & Vanilla.
 • Couture - za starost od 6. do 18. meseca.
 • V paketu 2 dudi.
 • Made in Denmark / EU. 

Očarljivo darilo se bo vedno izkazalo ob rojstvu otroka ali kot darilo za baby shower vsaki bodoči mami.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bibs
Opozorila
 • Opozorilo! Izdelano iz naravne gume-lateksa.
 • Izdelek je v skladu z evropskim varnostnim standardom SIST EN 1400.

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIBS Duda Couture - Olive & Vanilla

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.