Več pogledov

Janod

JANOD Magnetne črke Splash 52 kos

Janod
13.5915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 15,99 €

Akcijska cena 13,59 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,59 €
Quick overview:

Izberi velike Magnetne črke Janod Splash in ustvari svoje prve besede na domačem hladilniku ali na magnetni tabli.


52 velikih in imenitno oblikovanih lesenih magnetnih črk je dovolj, da lahko otrok ustvari svoje prve besede na vsaki kovinski podlagi. Velike lesene magnetne črke Janod Splash so idealne za kreativno pisanje po vseh magnetnih površinah. Črke so priljubljene magnetne igrače za otroke od 3. leta. Vsak otrok bo navdušen, ko bo prvič napisal MAMA in in vsaka mama ravno tako.


Velike tiskane črke Janod Splash so priljubljeni magnetki za otroke od 3. leta dalje, ki bodo zagotovo okrasili vse magnetne površine.


Magnetne igrače Janod Splash črke za dvojno igro in učenje otroka od 3. leta dalje. Z magnetnimi črkami dobiš kreativno igračo in obenem tudi učni pripomoček. Na začetku bodo magnetki poskrbeli za spoznavanje in učenje barv. Sledi učenje črk, spoznavanje njihovih oblik in izgovorjave. Potem pa nekega dne abeceda in seveda cela beseda. To bo še zanmivo!

Živahno obarvane črke poskrbijo za še bolj prijetno igralno izkušnjo. Zaobljeni robovi črk so prijetni za otip in barve črk privlačne za oko. V kompletu je 52 kosov črk vključno z W, X in Y, ki nam bodo prišli prav pri prvih angleških zapisih.

Kreativno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta starosti. 

Šifra izdelka: J09612
EAN: 3700217396121

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Imenitno oblikovane in živahno obarvane lesene magnetne črke z močnimi magnetki so trpežne in lepega videza. Poleg kreativne in poučne igre prinašajo v vsak dom tudi dekorativni učinek saj je Janod francoski mojster za igrače, ki izdeluje lepe lesene in druge igrače z najlepšim dizajnom.

Podrobnosti igrače:

  • 52 velikih magnetnih črk z WXY, da lahko otroci ustvarijo svoje prve besede na družinskem hladilniku ali na magnetni plošči.
  • Lesene magnetne velike tiskane črke za ustvarjanje prvih besed.
  • Starostna skupina 3 leta + 
  • velikost embalaže: 14,5 x 14,5 x 8 cm. 
  • Material les, kovina.

Dodatne informacije

Proizvajalec Janod

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: JANOD Magnetne črke Splash 52 kos

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.