Grimm's

GRIMM'S Mavrica Mini Rainbow

Grimm's
15.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

15,95 €
Quick overview:

GRIMM'S Mavrica Mini Rainbow je prava za ljubitelje vseh mavric in vse tiste, ki želijo minimalno oklestiti proračun z nakupom svoje prve lesene mavrice!


Mini Grimms mavrica je ljubka, ročno izdeana miniaturna kreativna lesena igrača, ki ti takoj priraste k srcu. Možnosti za ustvarjalno igro so z mini mavrico ravno tako neskončne kot z njenimi veliki mavričnimi sestrami. Vonj in dotik naravne lesena igrače sta popolnoma enaka, ne glede na velikost lesene mavrice.

Šest mavričnih obok, je ročno izrezljanih iz enega samega kosa lipovega lesa in obarvanih v naravne barve na vodni osnovi. Grimms mavrica mini, mala ali velika, je lesena razvojna igrača, ki omogoče uporabo in igro na nešteto načinov. Mavrični tuneli in mostovi za avtomobilčke, posteljice za punčke in dojenčke, zavetišča za živali ali ograje na kmetiji kot del igre, ki jo navdihuje Waldorf in narekuje domišljija!. Prav tako so loki idealni za igro uravnoteženja in zlaganja drug na drugem, da ustvariš neverjetne skulpture.

Mavrični komplet kreativne lesene igrače je bil izrezan iz enega kosa lipovega lesa in naravno obarvan z nestrupeno barvo na vodni osnovi. Ta naravna končna obdelava omogoča, da zrnatost lesa ostane na površju kjut montessori igrače in zagotavlja, da se ti mavrični loki zlahka postavljajo, sestavljajo in ne drsijo. Seveda so tudi popolnoma varni za malčke. Otrok bo s tem kompletom še leta užival v naravni, prosti igri, pri zlaganju, razvrščanju in gradnji. Umetelno izdelana lesena igrača bo popestrila katerokoli polico doma in sčasoma, ko bo otrok prerasel igračo, bo v mavrici spet uživala naslednja generacija. 

Kakovost mini lesenih mavric je vrhunska in njihova privlačnost je brezčasna – Prepričani smo, da jih bodo cenili ne le tvoji otroci, ampak tudi tvoji vnuki. Mavrični komplet je dolg 10,4 cm in je primeren za igro od 3+ let. 

Šifra izdelka: 10760
EAN: 4048565107600

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ta mavrični tunel je res vsestranski: otroci lahko zlagajo loke in jih razvrščajo ali pa jih bodo uporabljali kot zibelko za punčke, kot ograjo za živali, kot predor ali most za vozila, kot hišo za palčke in punčke za punčke in gradili neverjetne skulpture. Ta mavrica bo vedno vključena v igro z veliko domišljije. Mini Grimms Mavrica Rainbow ima priporočilo "spiel gut"  in jo priporoča vsak dober vodnik za igrače. 

6 lokov mavrice, barva rainbow, matewrial lipov les, nestrupena barvna glazura na vodni osnovi. Velikost: dolžina 10,5 cm.

Zakaj imamo radi Grimms igrače?

Grimm's lesene igrače so vrhunske kakovosti in njihova privlačnost je brezčasna. Kreativne igrače imajo zate v ponudbi številne, originalno oblikovane lesene igrače priljubljenega nemškega izdelovalca naravnih lesenih igrač. V naši izbrani ponudbi zlahka najdeš mojstrsko in ročno izdelane lesene montessori Grimms igrače, ki ustrezajo vsakemu razvojnemu obdobju otroka od dojenčka naprej. Ropotuljice, ki jih dojenček z veseljem stresa, lesene kocke za kreativno sestavljanje, tukaj je znamenita Grimms mavrica v vseh barvah in velikostih, nova piramida Grimms ali karkoli si zaželiš.

Vse Grimms igrače so priljubljene lesene igrače v katere se lahko zaljubi vsak otrok. Kakovost teh igrač je vrhunska in prepričani smo, da jih bodo cenili ne le vaši otroci, ampak tudi vaši vnuki.

Grimmsove izobraževalne in razvojne lesene igrače za dojenčke, malčke in otroke so ročno izdelane v Evropi,  iz masivnega jelše, lipe, bukve in javorja. Ves les prihaja iz trajnostno upravljanih evropskih gozdov. Igrače, ki jih ročno izdelujejo v izbranih delavnicah so premazane z naravnimi barvami in olji. Vsaka barva in lak, ki je uporabljen za zaključek tvoje ljubeče izdelane Grimms igrače, je popolnoma neškodljiva in poudari naravno lepoto lesa, kar omogoča tem lepim lesenim igračam, da zasijejo v polnem sijaju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Grimm's

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GRIMM'S Mavrica Mini Rainbow

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.